پدر شوهرم بهم تمهمت دزدی زده ازش به جرم افترا شکایت کردم مروز شورا حل اختلاف داشتیم و دوباره گفت که دزدی کرده و اونام ثبت کردن و فرستادن دادسرا هیج مدرک و سندی هن نداره به نظر شما دادسرا چه میگه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام. دادسرا قرار منع تعقیب برای شما صادر میکنه بهسبب عدم کفایت دلیل
من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما بهلحاظ آرکیتایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنیبر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنیبر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیسها، مستقل، عدالتخواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه ماندن» و ملکهی خانه بودن، یک رنج ابدیست. آتناها، هدفمند، بابرنامه، منطقی، جاهطلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادتهای زنانه خستهکنندهست. برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمیکشم؛ چراغ برمیافروزم. مشغولالذِمهاید اگه توی تاپیکهای کتاب و کتابخوانی منشنم نکنید. پینوشت غیرمرتبط: خانمها، سالاد شیرازی رو با سس مایونز درست نمیکنن. سالاد شیرازی آبغوره داره. اینکه گوجه و خیار و پیاز رو نگینی میکنید، باعث نمیشه سالادتون شیرازی باشه. آبغوره میخواد؛ آبغوره.
سلام بخوای کمکت میکنم صفر تا صدو همسرم دکترای حقوق داره ... شوهرعمم قاضیه بگی واضح چیه
ممنون .تو طبقه بالای خانواده همسرم زندگی میکنم پدرشوهرم زنگ زده به چند نفر که من دزدی کردم شکابت کردم امروز گفتم تو شورا اینو گفته گفت اره گفتم و اونام ثبت کردن الان میخام ببینم دادسرا چی میگه