2777
2789
عنوان

علی دولتی جراح بینی

3022 بازدید | 17 پست

خانومای خرم ابادی و کرمانشاهی 

کسی از شما اقای علی دولتیو میشناسه 

کارشون چطوره!؟ممنون میشم راهنمااییم کنین 

امکان رفتن به خرم اباد و تحقیقو الان ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم پیش ندا جاسمی هست کرمانشاه نوبت عمل دارم  چون بچه کوچیک دارم نمیتونستم برم پیش دولتی چو ...

عزیزم هر طور خودت صلاح میدونیا ولی کارش خوب نیس 

یعنی کارش یا خیلیی خوبه یا خیلیی بد من خیلی تحقیق کردم راجبش

شما عمل کردین پیشش !؟مشکل تنفسی چیزی ندارین!؟اونی که میخاستین شد!؟

ن میگم ک چون خرم اباد عمل میکنه من خونمون کرمانشاهه دیگه نرفتم وگرنه کارش بدون عیب و بی نقصه من خودم برج شیش با ندا جاسمی عمل دارم پیش ندا جاسمی رفتم

برای حل مشکلاتم دصلوات❤.ترک هستم🤪
ن میگم ک چون خرم اباد عمل میکنه من خونمون کرمانشاهه دیگه نرفتم وگرنه کارش بدون عیب و بی نقصه من خودم ...

من فقط کاراشو تو اینستا دیدم اطلاعات زیادی ندارم

گفتم از خانومای نی نی سایتی بپرسم

من فقط کاراشو تو اینستا دیدم اطلاعات زیادی ندارم گفتم از خانومای نی نی سایتی بپرسم

منم هم تو اینستا دیدم هم از چند نفر پرسیدم تعریف کردن فقط شنیدم خیلی دیر نوبت عمل میده

دکتر یعقوبلو هم کارش خوبه ولی اونم خرم اباده  سه تا از اشناهامون پیش اون عمل کردن خوب شدن

ببخشید عزیزم .یعقوبلو هنوزم خرم آباده .من دوستم پیشش عمل کرده بود چند سال پیش فوق العاده بود.اگه شماره یا آدرسی داری میشه بی زحمت بدی

خدایا مراقب تو دلیم باش  
ببخشید عزیزم .یعقوبلو هنوزم خرم آباده .من دوستم پیشش عمل کرده بود چند سال پیش فوق العاده بود.اگه شما ...

سلام بله .ادرس و اینا ندارم پیج داره از خودشون ادرس بگیرید