2777
2789
عنوان

خدایا قویم کن اون قد ک بهش بگم میخام طلاق بگیرم!!

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 32 پست
شماها فکرمیکنید زندگی خاله بازیه امروز عروسی فردا طلاق

برو ببین امام صادق چی گفت

حرفت معلومه حالت حق به جانبی داره

خودت رو برتر ندون

زود قضاوت نکن و واقعا اگر بدونی هر یک قضاوت توی همین دنیا سر خودمون میاد اینجوری نمیگی 

یه لحظه خودت رو بذار جای این ادم

چرا باید تحمل کنه

اصلا چرا بک ادم فرقی نمیکنه زن باشه با مرد 

چرا باید سختی بکشه؟؟؟؟

✨از خداي خالق الماس ؛هيچوقت كم نخواه✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مریض نیستم الان نمیتونم اصلااااا  چون پدرم به شدت مخالف ازدواج بود منم اصرار کردم الان بگم همه ...

وا ببخشیدا چه دلیل بیخودی خوب آدم تا بایه نفر نره بیاد که اخلاقش دستش نمیاد اتفاقا به نظر من اگه العان امومش کنی از طرف پدرت کمتر سرزنش میشی جون فعلا چیزیو از دست ندادی ولی دوسال دیگه مطمئن باش هم خودت داغون شدی تا اون موقع هم خانوادت بیشتر ناراحت میشن

نمیتونم الان پدرم مخالف ازدواج بود من اصرار کردم ک شوهرم عالیه الان جدا شدم کلی پشتم حرفه هیچ کس پشت ...

۲۰ سال دیگه بزرگی دیگه

چرا خودت و بچه میدونی اخه

البته سن مناسب ازدواج نیستی اما جلوی این اوضاع رو بگیر که منفعته

به خدا بسپار و شروع کن

✨از خداي خالق الماس ؛هيچوقت كم نخواه✨

فکر کردی پدری که الان پشتت نیس دوساله دیگه پشتته که طلاق بگیری؟! 😐تواین دوسال قراره چه اتفاقی بیفته؟! فکر کردی بابات یادش میره که انتخاب خودت بود؟! چ الان چ دوسال دیگه سرکوفت میخوری بخاطر انتخابت!!پس خیلی کشش نده و اگه مطمئنی که مرد زندگی نیس همین حالا همین امروز تمومش کن و بیشتر ازاین وقت و انرژی و عمرتو حروم نکن

اصلا اگه تواین دوسال بچه دار شدی چی؟! میخای با یه بچه جداشی و اون بچه رو بدبخت کنی؟! یا میخای بخاطرش تااخرعمرت بسوزیوبسازی؟! 

ڪه ڪِردار مانَد زِ ما یادِگار🙃🌱

وای الان بگی پشیمونی خیلی بهتره عزیز دلم خوب فکر کن، پاتو توی زندگی که خونوادت پشتت نباشن نذار، به پدرت بگو اشتباه کردی... خدایا خودت بهترین سرنوشتو جلو راه این دوستم قرار بده ☹️

کاش معنی حرفایی که میگینو بدونین💘💔

منم فکر میکردم شوهرم درست میشه واکه نشد طلاق میگیرم نه او درست شد نه من طلاق گرفتم سی سال گذشت فقط خودم وبچه هام بیمار شدیم   

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
دقیقا عین منی  قصدم این بود تو یه فرصت مناسب جدابشم. ولی الان ۸ سال گذشته و هنوز فرصتی پیدا ن ...

منم سی سال  

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
منم سی سال  

آخ عزیزم 

متاسفم

یک ماه بعد از عقدم گفتم این اونی که باید باشه نیست. میرم باهاش ولی یروز به عمرم مونده باید جدا بشم ازش. شب عروسیم بهش گفتم اومدم ولی میرم. 

هنوز موندم. پشتوانه ندارم.😢