2777
2789
عنوان

خدایا قویم کن اون قد ک بهش بگم میخام طلاق بگیرم!!

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 32 پست
عزیزم دکتر هلاکویی میگه حتی اگه شب ازدواجت متوجه شدی ب درد هم نمیخورین برگرد چرا دو سال بعد همین الا ...

دکتر هلاکویی واسه خودش میگه، دخترا احساسین، روزی صدبار تو عقد حس میکنن باید طلاق بگیرن، ایشونم درست میشه حالش به مرور زمان،اکثرا خانومها که تازه ازدواج میکنن انگار دوست دارن تمااااااام مرکز توجه همسرشان باشن و شوهرشون مدام بهشون محبت‌کنه وحتی کارهای نامعقول میخوان ازش و قبل ازدواج یه تصور بسیار رمانتیک و بینظیر تو ذهنشون از ازدواج میسازن و تازه انتظارم دارن که خودشون هی غر بزنن و هر چی حرف دلشون میخواد بار شوهره کنن، اما اون بازم عاشقانه رفتار کنه و مدام نازشونو‌ بخره، این یه طرف قضیه، یه طرفم همه ی خوبی‌های مردو زیر پا میذارن چون مثلاً فلان روزو تبریک نگفته یا فلان کار عاشقانه رو نکرده،یا مثل فیلمهای عاشقانه برخورد نکرده، واسه اینکه سوءتفاهم نشه میگم خودمم اینطوری بودم،🙃 ولی به مرور تازه معنی زندگی مشترک رو درک کردم، یه بار یه جمله ای خواندم که نوشته بود واسه بعضیا دوست دارم به معنای بیا سوارم شو و ازم سواری بگیره.

مَنِ اهْتَدی فَإِنَّما یَهْتَدِی لِنَفْسِهِ وَ مَنْ ضَلَّ فَإِنَّما یَضِلُّ عَلَیْها

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو ببین امام صادق چی گفت حرفت معلومه حالت حق به جانبی داره خودت رو برتر ندون زود قضاوت نکن و واق ...

میخواد اشتباه قضاوت نشه باید کامل بگه، حرف نصفه و نیمه هزارتا فکر و خیال میاره تو سر آدم، وقتی یه حرفی رو تو مکان عمومی میگی و دیگران و سهیم میکنی باید کامل موضوع بگی، نگی قضاوت اشتباهم گردن خود طرفه، یعنی شما میگی یه جمله بگی و فقط انتظار همدردی داشته باشی!!!! ممکنه طرف تو اشتباه باشه، الکی نمیشه که قضاوت خوب مرد، قضاوت خوب کردنم وقتی کل موضوع رو نمیدونی خودش اشتباهه

مَنِ اهْتَدی فَإِنَّما یَهْتَدِی لِنَفْسِهِ وَ مَنْ ضَلَّ فَإِنَّما یَضِلُّ عَلَیْها