2777
2789

درسم خوبه و سال دوم که می خوام کنکور بدم سر یه سری مسائل  شرایط روحی خوبی نداشتم نتونستم خوب بخونم کسی بوده که شرایطش مثل من بوده باشه رشته تاپ قبول شده باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه رشته ای  چیکار کردی چه جوری تونستی تو رو خدا  راهنماییم کن

هیچ ردزی ۱۵ ساعت بخون قبول میشی ایشالا

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه
میشه بگی چه سالی کنکور دادی و چه رشته ای اوردی؟

۹۹ پرستاری

بخون من ۴۵ روز مونده بود کنکور یا ۵۰ روز شروع کردم وقبول شدم

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه
الان یه خرده دیر شده

من صفر صفر نیستم یه مدت خیلی خوب درس خوندم و ازمون هم که میدادم رتبه و ترازم خوب میشد چند ماه سر یه مسائلی  نتونستم درست درس بخونم برای همین هنوز امیددارم به قبول شدن

خیلی عالیه عزیزم خوشبحالت موفق باشی  برای ادبیات تو این مدت کم چیکار کردی؟

جدا جدا بخون من اصلا کتاب ادبیاتو نخوندم جدا تست قرابت داشتم میزدم کتاب جدا لعت واملا داشتم فقط اوناروخوندم

میشه فیزیک و ریاضیو تو کنکور نزنیم ولی بقیه کتابارو عالی بزنیم  شانس قبولی هست

فیزیک حداقل ۲۰ درصد بزن

ریاصیم بخون حداقل ۵۰ بزنی