2777
2789

ب منم بگین

من قبل این ک هرچیزی باشم تتلیتی عم😉دوستان توجه کنین من از سال ۹۵ دقیقا خواننده ی خاموش بودم از دورانی ک حس شیشمی نبود😂و این ک خعلی کاربرارو میشناسم ک خعلیاشون هستن خعلیاشون رفتن🙂در روانشناسی تا جایی ک بشه کمکتون میکنم😁 ب غلت املایی عا گیر ندینلطفا🙂😄      love is love                       من هنوزم واس رومینا گریه میکنم😪                                           دنیا عدالت داره چون مرد عم بکارت داره😎☘       دوستان تاپیک ها تا تاپیک"کسی هست"یعنی تاپیک ششم مال من نیس مال دوستمه.البته نظراتمون مشترکه واین امضا مال منه هم من هم اون حدودا از سال ۹۵ اینا خواننده خاموش بودیم😊گفتم که اگر موضاعاتی که من توو تاپیکام مطرح میکنم با قبیا متفاوت بود بدونین دلیلشو😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نذرچهل روز سوره یس برابچه دارشدنم همون ماه باردارشدم دقیقا تماه رمضون😀

الهم صلی علی محمد وآل محمد         خدایاهمه روبه ارزوهاشون برسون مارو هم به حاجت دلمون برسون                                                                                 الهی آمین یارب العالمین                                       💪 پیش به سوی تناسب اندام👈 باقد169 💪وزن اولیه:51🔐 هدف اول55🔓هدف دوم60🔓هدف سوم65🔐وهدف اخر69🔐من میتونم به وزن ایده آلم برسم💪 امروز تاریخ1400/5/15           من الان قفل۶۰رو بازکردم😍باقیشم به امیدخدا میتونم😍

معجزه نبود ولی به خواسته ی دلم رسیدم همسرم قربونی نذر کرد قراره جمعه بکشیم یه گوسفند...

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
جونیمو نذر امام زمان کردم زندگیم  عوض شد

یعنی چی؟

جونی؟

الهم صلی علی محمد وآل محمد         خدایاهمه روبه ارزوهاشون برسون مارو هم به حاجت دلمون برسون                                                                                 الهی آمین یارب العالمین                                       💪 پیش به سوی تناسب اندام👈 باقد169 💪وزن اولیه:51🔐 هدف اول55🔓هدف دوم60🔓هدف سوم65🔐وهدف اخر69🔐من میتونم به وزن ایده آلم برسم💪 امروز تاریخ1400/5/15           من الان قفل۶۰رو بازکردم😍باقیشم به امیدخدا میتونم😍
مقاتل بن سلیمان. خود معجرس. تا الان 3 بار برای حاجات مهمم خوندمش 3بارم سریع براورده شده

میشه ازته دل یبار برا حاجتم بخونی ۱۰۰ باره شما ۱ بار برام بخونید

میشه برا حاجتم یک دونه صلوات بفرستی.میدونم فرستادی ممنون