2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی امکان داره باردار باشم؟اخه چند روز پیشم خواب یکی از اقوامو دیدم ک بارداره

ﺟﻮﺟﻪ ﺩﺭ ﺧﻮﺍﺏ ﻫﺎﻱ ﻣﺎ ﺳﻮﺩ ﻭ ﻧﺘﻴﺠﻪ ﺧﺪﻣﺖ ﻭ ﻣﺤﺼﻮﻝ ﮐﺎﺭ ﻭ ﺧﻼﺻﻪ ﺑﺎﺯﺩﻩ ﭼﻴﺰﻫﺎﻳﻲ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺍﺻﻞ ﺁﻥ ﻣﻮﺟﻪ ﻭ ﺧﻮﺏ ﺑﺎﺷﺪ. ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺍﻧﺪ ﺩﻳﺪﻥ ﻣﺎﮐﻴﺎﻥ ﻭ ﻣﺮﻍ ﺧﺎﻧﮕﻲ ﺩﺭ ﺧﻮﺍﺏ ﮐﻨﻴﺰﻳﮏ ﻭ ﺯﻥ ﺍﺳﺖ ﺑﻨﺎﺑﺮﺍﻳﻦ ﻗﻴﺎﺱ ﺟﻮﺟﻪ ﺑﺎﻳﺪ ﻓﺮﺯﻧﺪ ﻳﺎ ﻓﺮﺯﻧﺪﺍﻧﻲ ﺑﺎﺷﺪ ﮐﻪ ﺍﺯ ﻫﻤﺴﺮ ﻳﺎ ﮐﻨﻴﺰﮎ ﺑﻪ ﻭﺟﻮﺩ ﻣﻲ ﺁﻳﻨﺪ. ﺍﮔﺮ ﺩﺭ ﺧﻮﺍﺏ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎﻱ ﻣﺎﮐﻴﺎﻥ ﺩﻳﺪﻳﺪ ﮐﻪ ﻫﻨﻮﺯ ﮐﻮﭼﮏ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﻭ ﺑﺎ ﮐﺮﮎ ﺯﺭﺩ ﺭﻧﮓ ﺧﻮﺩ ﻣﻲ ﺩﻭﻧﺪ ﻭ ﺑﺎﺯﻱ ﻭ ﺟﻴﮏ ﺟﻴﮏ ﻣﻲ ﮐﻨﻨﺪ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺧﻮﺏ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﺍﺏ ﺷﻤﺎ ﺍﺯ ﻧﻌﻤﺖ ﻭ ﺑﺮﮐﺖ ﻭ ﺧﻴﺮ ﻭ ﺧﻮﺷﻲ ﺧﺒﺮ ﻣﻲ ﺩﻫﺪ. ﺑﻪ ﻃﻮﺭ ﮐﻠﻲ ﺩﻳﺪﻥ ﺟﻮﺟﻪ ﺷﺎﺩﻱ ﻭ ﻧﻌﻤﺖ ﻭ ﺑﺮﮐﺖ ﺍﺳﺖ. ﺩﻳﺪﻥ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎﻱ ﺑﺰﺭﮔﺘﺮ ﮐﻪ ﭘﺮ ﺯﺭﺩ ﺁﻥ ﻫﺎ ﺭﻳﺨﺘﻪ ﺣﮑﻢ ﻣﺎﮐﻴﺎﻥ ﺭﺍ ﺩﺍﺭﻧﺪ ﮐﻪ ﺗﻌﺒﻴﺮ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻣﺎﮐﻴﺎﻥ ﻭ ﻣﺮﻍ ﺑﺠﻮﺋﻴﺪ. ﻫﺮ ﭼﻪ ﺗﻌﺪﺍﺩ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎﺋﻲ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺧﻮﺍﺏ ﻣﻲ ﺑﻴﻨﻴﺪ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺑﺎﺷﺪ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺳﺖ. ﺍﮔﺮ ﮐﺴﻲ ﺟﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﺩﺍﺩ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﺧﺪﻣﺖ ﻭ ﻣﺤﺒﺖ ﻣﻲ ﮐﻨﺪ. ﺍﮔﺮ ﺗﻌﺪﺍﺩﻱ ﺟﻮﺟﻪ ﺭﺍ ﺑﻪ ﮐﺴﻲ ﺑﺪﻫﻴﺪ ﺩﺭ ﺍﻣﺮ ﺧﻴﺮﻱ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﺷﺮﻳﮏ ﻣﻲ ﮐﻨﺪ. ﺩﻳﺪﻥ ﺟﻮﺟﻪ ﺩﺭ ﻫﺮ ﺣﺎﻝ ﺧﻮﺏ ﺍﺳﺖ. ﺣﺎﻟﺖ ﺑﺪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺧﻮﺍﺏ ﺑﺒﻴﻨﻴﺪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎﺋﻲ ﺩﺍﺭﻳﺪ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎ ﺩﭼﺎﺭ ﺁﻓﺖ ﺷﺪﻩ ﺍﻧﺪ ﺑﻪ ﺍﻳﻦ ﻣﻌﻨﻲ ﮐﻪ ﻳﺎ ﮔﺮﺑﻪ ﻫﺎ ﺁﻥ ﻫﺎ ﺭﺍ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﻭ ﻳﺎ ﮐﻼﻍ ﻳﮑﻲ ﺭﺍ ﺭﺑﻮﺩﻩ. ﺍﻳﻦ ﺧﺒﺮ ﺍﺯ ﺿﺮﺭ ﻭ ﺯﻳﺎﻥ ﺍﺳﺖ. ﺟﻮﺟﻪ ﺑﻴﻤﺎﺭ , ﺑﻴﻤﺎﺭﻱ ﺍﺳﺖ. ﺟﻮﺟﻪ ﺍﻱ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺧﺎﻧﻪ ﻫﻤﺴﺎﻳﻪ ﺑﺮﻭﺩ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺍﻧﺪ ﻓﺮﺯﻧﺪ ﻧﺎﻓﺮﻣﺎﻥ ﺍﺳﺖ.

ﺟﻮﺟﻪ: ﺑﺪﮔﻮﻳﯽ ﻭ ﻏﻴﺒﺖ ﮐﺮﺩﻥ

1 ﺧﻮﺍﺏ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎﻳﻲ ﻛﻪ ﺗﺎﺯﻩ ﺍﺯ ﺗﺨﻢ ﺩﺭ ﺁﻣﺪﻩ ﺍﻧﺪ ﺧﺴﺘﮕﻲ ﺍﺯ ﻣﺴﺌﻮﻟﻴﺘﻬﺎﻱ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﺳﺮﺍﻧﺠﺎﻡ ﻣﻌﻠﻮﻡ ﻣﻲ ﺷﻮﺩ ﭘﺬﻳﺮﻓﺘﻦ ﻣﺴﺌﻮﻟﻴﺘﻬﺎ ﺑﻪ ﻧﻔﻊ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﺷﻤﺎ ﺑﻮﺩﻩ ﺍﺳﺖ.

2 ﺩﻳﺪﻥ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎﻳﻲ ﻛﻪ ﭘﺮ ﻭ ﺑﺎﻟﻲ ﺩﺭ ﺁﻭﺭﺩﻩ ﺍﻧﺪ , ﺩﻻﻟﺖ ﺑﺮ ﺁﻥ ﺩﺍﺭﺩ ﻛﻪ ﺑﻲ ﺁﻧﻜﻪ ﺑﻪ ﻛﺎﺭ ﺟﺴﻤﺎﻧﻲ ﺑﭙﺮﺩﺍﺯﻳﺪ ﺩﺭ ﻛﺎﺭﻫﺎﻱ ﺧﻮﺩ ﻣﻮﻓﻘﻴﺖ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﻣﻲ ﺁﻭﺭﻳﺪ.

3 ﺍﮔﺮ ﺧﻮﺍﺏ ﺑﺒﻴﻨﻴﺪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎ ﺑﻪ ﺁﺷﻴﺎﻧﻪ ﻣﻲ ﺭﻭﻧﺪ , ﺩﻻﻟﺖ ﺑﺮ ﺁﻥ ﺩﺍﺭﺩ ﻛﻪ ﻛﺴﻲ ﻣﻲ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺭﺩ ﺳﺮ ﺑﻴﺎﻧﺪﺍﺯﻳﺪ.

4 ﺍﮔﺮ ﺧﻮﺍﺏ ﺑﺒﻴﻨﻴﺪ ﻣﺸﻐﻮﻝ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺧﻮﺭﺍﻙ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺴﺘﻴﺪ , ﻧﺸﺎﻧﺔ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﺩﺭ ﺍﻣﺮ ﻋﺸﻖ ﻭ ﻛﺎﺭ ﺑﻼ ﺗﻜﻠﻴﻒ ﻣﻲ ﻣﺎﻧﻴﺪ.

http://goftino.com/c/cK0TvH دوست داشتی بیا گفتگو 
ﺟﻮﺟﻪ ﺩﺭ ﺧﻮﺍﺏ ﻫﺎﻱ ﻣﺎ ﺳﻮﺩ ﻭ ﻧﺘﻴﺠﻪ ﺧﺪﻣﺖ ﻭ ﻣﺤﺼﻮﻝ ﮐﺎﺭ ﻭ ﺧﻼﺻﻪ ﺑﺎﺯﺩﻩ ﭼﻴﺰﻫﺎﻳﻲ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺍﺻﻞ ﺁﻥ ﻣﻮﺟﻪ ﻭ ﺧﻮﺏ ﺑﺎﺷﺪ. ...

میشه به تاپیک من بیاین مشکل حادی دارم راجع به خواب