2777
2789
عنوان

🦄رمان عشقولانه🦄

761 بازدید | 40 پست

سلام دوستان، من دنبال یه رمان عاشقانه هستم برای خوندن؛ از اینایی که بین پسر و دختره بهم میخوره بعد دوباره بعد چند سال بهم میرسن

مثل رمان سفر به دیار عشق 

اگه یه همچین رمانی تا حالا خوندین که داستانش تو همین مایه ها بوده اسمشو بهم بگین و یه خلاصه ای از رمان🌹🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امپراطور قشنگ بود

ولی فک کنم بینشون بهم‌نخورد😂😂😂دختره ازین لاتو لوتا بوده میفته تو یه داستانایی آخرش عاقبت بخیر میشه

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚

من دوس دارم یه کتاب بخونم تو سبک ۴ اثر از فلورانس

کسی سراغ داره؟

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚
این رو خوندم عزیزم  دم نویسندش گرم واقعاً رمان زیبایی بود

آره خييييلي قشنگه خودش اینو سال 81 نوشته هنوزم داره چاپ میشه فکر کنم چاپ هزارمش باشه سفر به دیار عشق قشنگه ?راستی رمان دالان بهشت یکم به زندگی خواهر من شبيهه

به خودم قول میدم برای هر چیزی یک بار غصه بخورم