2777
2789
عنوان

میخام برم جهیزیه مو برگردونم خونه بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 2504 بازدید | 125 پست
خب سر چی دعواتون میشه

من چون گل میکشه همیشه ترس دارم نره سراغ شیشه اینا...براهمین خود خوری میکنم وقتی میاد خونه چشاش قرمزه منگه آتیش میگیرم یه چی میگم اونم کتک میزنه...برجی یه میلیون خرج اعتیادش میشه.رفتم دکتر گف باید بچه دارشی چون باتوجه به تنبلی تخمدان و سن 28سالم شانس باداریم کمه...اما من هیچ امیدی ندارم که اون مرد پشتیبانم باشه و پدری خوب باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببرش کمپ.اتفاقا طلاق راحته ولی ساختن زندگی دوباره سخته وباید تلاش کرد

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

کاش مال منم معتاد بود جدا میشدم

چطور عزیزم اینقدر اوضاع زندگیت بده

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
از زن اولش یه بچه 6ساله داره دلم برا خودش و بچش خونه...دلم میسوزه براشون اونا هیچ کس رو ندارن.دلم می ...

عزیزم درست میشد که زنش جدا نمیشد با یه بچه 6 ساله، شما هم زودتر جدا شو برو پی زندگیت، معتاد تا خودش نخواد ترک نمیکنه، خودت رو گیر این زندگی نکن