2777
2789
عنوان

میخام برم جهیزیه مو برگردونم خونه بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 2503 بازدید | 125 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از زن اولش یه بچه 6ساله داره دلم برا خودش و بچش خونه...دلم میسوزه براشون اونا هیچ کس رو ندارن.دلم می ...

نکن دختر خوب نمیدونم چند سالته الان منم همینو داشتم مشکل من این بود شوهرم از قرص جنسی شرو کرد رسید ب متادون وترامادل 6سال عمرمو پاش گذاشتم ب هوای درست شدنم شوهرم دوستم بودولی چی نصیبم شد 6بار اوردوز ب چشم دیدم ناراحتی اعصاب اضطراب و بی خوابی شبا روحیه نابود کتکایی ک بعدا خوردم اخلاق گند  و تند بودن ببین کسی ک میزه سمت این مسایل انرژی و حالیو تجربه میکنه ک بعدا کنارم بذاره وسوسه میشه کاش من همون سال اول ک دیدم میرفتم و پنهون نمیکردم از خانوادم ک الان حلل و روزم این نباشه نکن برو 

بله گلم خیلی باهام سرده اخلاقش

برات دعا میکنم سردی از زندگیت بره به امید خدا ذکر یا ودود بگو ۱۰۰۰ بار میگن تاثیر داره من هنوز امتحان نکردم عزیزم

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
ما تلفنی صحبت میکردیم.بعدم اومد خاستگاری

کاش برای ازدواج یکم بیشتر باهاش رفت و امد میکردی ،من ۸ ساله دوستم از سال ۹۲ ،حتی مسافرت ۱ روزه هم باهاش میرم تا ببینم تا چه حد خسته میشه ، هر چیزیییی باشه از صبح ساعت ۵ تا ۱۱شب نشون میده ، 

ما تلفنی صحبت میکردیم.بعدم اومد خاستگاری

طفلک اون بچه فقط زن اولش که رفته شما هم که میری اونم که پی اعتیادشه فقط اون بچه بی گناه که به خواست خودش وارد این زندگی نشده و از این زندگی هم نمیتونه بره چی میکشه؟؟؟

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
از کجا میشه فهمید؟ از قیافشون معلوم میشه کسایی که گل میزنن

وقتی میکشه چشاش قرمز میشه انگار گریه کرده باشه..بادوساعت اینا میخنده خوشه..بستنی و دلستر لیمو دوس داره بخوره بعدش..زیاد دست به لباش میکشه...اگه مصرف نکنه کلافه میشه عصبی میشه.من این علامتارو دیدم