2777
2789

سلام دوستان خاله من وقتی واسه دختز خاله کوچکم حامله بود بعد زایمان که سزارین شدن مبتلا به سرطان خون شدن و بعد 6ماه فوت کردن بچه رو خاله مجرد داشتم اون بزرگ کرد تا 4سالگیش این بچه دوتا خواهر برادر بزرگتر هم داره که پدرشون بخاطر بلاتکلیفی بعد فوت خالم ازدواج کردن بچه ها بزرگ پیش پدرشون بود این کوچیکه هم تا 4سالگی خالم بزرگ کرد که بعدش خالم ازدواج کرد مجبور شد بره ی شهر دیگه اینم رفت پیش پدرش .پدرش از این زنش دوتا هم بچه دار شد الان این دختر کوچیکه 8سالشه و کلاس اول رو تازه تموم کرده و خیلی کنجکاوی میکنه که مادرش کیه میگه میدونم این زن دوم بابام مادر من نیس . بنظرتون بگیم چون چند سال دیگه سن بلوغشه با این کنجکاوی ها هم حتما میفهمه چون از مادر بزرگمم میپرسه ترتیب بچه هات چطوریه کی از همه بزرگتره اونم اسم مادرشو مریم هم گفته دختر سوممه و فوت شده تو خونشونم به خواهر بزرگش میگفته من میدونم ابا ی دختر داشته فوت شده حسی که من دارم اینه که فهمیده خودش ولی میخاد یکی بگه که قانع بشه 

قولم قوله.                                                              تا پای مرگ دوستت خواهم داشت...  

مامان تبدیل ب ی فرشته شده

ولی نگین چون ت رو ب دنیا اورد توو روحیشتاثیر میزاره

من قبل این ک هرچیزی باشم تتلیتی عم😉دوستان توجه کنین من از سال ۹۵ دقیقا خواننده ی خاموش بودم از دورانی ک حس شیشمی نبود😂و این ک خعلی کاربرارو میشناسم ک خعلیاشون هستن خعلیاشون رفتن🙂در روانشناسی تا جایی ک بشه کمکتون میکنم😁 ب غلت املایی عا گیر ندینلطفا🙂😄      love is love                       من هنوزم واس رومینا گریه میکنم😪                                           دنیا عدالت داره چون مرد عم بکارت داره😎☘       دوستان تاپیک ها تا تاپیک"کسی هست"یعنی تاپیک ششم مال من نیس مال دوستمه.البته نظراتمون مشترکه واین امضا مال منه هم من هم اون حدودا از سال ۹۵ اینا خواننده خاموش بودیم😊گفتم که اگر موضاعاتی که من توو تاپیکام مطرح میکنم با قبیا متفاوت بود بدونین دلیلشو😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با کمک یه روانشانس حتما بهش بگین

اینکه چطوری بهش بگین مهمه شاید بچه حساسی باشه

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

نوع گفتنش خیلی مهمه چون تا آخر عمر تو ذهنش میمونه کاش با یه روانشناس مشورت کنین چجوری بفهمه

چه سخت است...خندان نگه‌داشتن لب‌ها در اوج گریستن قلب...و تظاهر به خوشحالی در اوج غمگینی....

با ی روشناس گفتیم ولی گفت که تو 10سالگی بگین ولی نظرش برام مسخره اومد خوب ایشون خوندن و نوشتن رو اموختن شناسنامه اشو ببینه میفهمه درضمن که میدونه مادربزرگش ی بچه داشته اسمش مریم بوده خاله ای که بزرگش کرده مخالفت میکنه خواهر بزرگشم میگه نگین 

قولم قوله.                                                              تا پای مرگ دوستت خواهم داشت...  

منم داداشم ۳ ساله بود مادرم به رحمت خدا رفتن 

وقتی میرفتیم سرخاکشون نمیفهمید قبر کیه وقتی خوندن ونوشتن بلد شد  خوند فکر می‌کرد مامان مسافرته یا مریضه بیمارستانه برمیگرده خیلی سخته خیلی ما هم بی مادری کشیدیم هم بی پدری خدا خودش کمکمون کرده  

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

دیگه الان میتونین بهش بگین چون مرگ رو هم درک کرده  مثلا بگین که رفته پیش خدا بگین که مامانش حواسش بهش هست حتی اگه نمیبینتش اما نگین که حین زایمان دچار بیماری شده

ببریدش پیش روانشناس و مشورت بگیرید شاید باید یواش یواش گفت یا....

نمیدونم ولی حتما با متخصصش حرف بزنید

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌