2777
2789
عنوان

مرطوب کننده qv

| مشاهده متن کامل بحث + 2514 بازدید | 28 پست
مرطوب کننده درمالیفت یا لافارر رو بهتون پیشنهاد میدم خودم بین این دو تا و کیو وی اینا رو ترجیح میدم ...

یه عادت بدی دارم ک اگه ارزون باشه فک میکنم بدرد نمیخوره

درمالیفت هم قیمش مناسب بود گفتم شاید خوب نیس

ولی چن نفر تعریف کردن پس اوکیه🙏🏻🙏🏻

این دو مارک پوستو مطمئن باشم ک سیاه نمیکنه؟

من حدودا سه ساله که استفاده میکنم و مشکلی نداشتم باهاش

مدل بدون چربیش رو برای پوست صورتم استفاده میکردم و باهاش جوش نمیزدم

مدل هیدرالیفت کرم درمالیفت رو هم برای دستم استفاده میکنم، تا حالا به هر کس دادم تست کرده رفته برای خودش خریده

دوست عزیزی که میگی منو ریپلای نکن، خوب کامنت نذار تا کسی ریپلایت نکنه   اینجا بخش"تبادل نظر"یه سایت عمومیه، اون چیزی که شما مینویسی و واکنشی در پی نداره چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حدودا سه ساله که استفاده میکنم مدل بدون چربیش رو برای پوست صورتم استفاده میکردم و باهاش جوش نمیز ...

عه ممنون❤

من پوستم مختلطه بدون چربی شو بخرم؟؟

و اینکه برای صورت جداس برای دست جدا؟

اصلش تو ایران هس؟ مرطوب کننده س؟

تو ایران شاید تاریخ مصرف گذشته باشن محصولات فور اور از جای معتبر باید بگیری 

خیلی گرونن ب قیمت دلار حساب میشن هر محصولیش ۷۰۰.۸۰۰با ادم درمیاد محصولاتش پوستی ان 

عه ممنون❤ من پوستم مختلطه بدون چربی شو بخرم؟؟ و اینکه برای صورت جداس برای دست جدا؟

من برای صورتم مدل بدون چربی استفاده میکنم چون سریع جوش میزنم

این مدل درمالیفت رو برای صورتم استفاده میکنم

برای دست هم این مدلش رو میگیرم و تا الان بین مارک هایی که امتحان کردم این مدل و مارک لافارر رو بخاطر سبکی و زود جذب شدنشون و کیفیت و تاثیر گذاری خوبشون دوست داشتم

دوست عزیزی که میگی منو ریپلای نکن، خوب کامنت نذار تا کسی ریپلایت نکنه   اینجا بخش"تبادل نظر"یه سایت عمومیه، اون چیزی که شما مینویسی و واکنشی در پی نداره چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی  
عزیزم حالا درما رو بخرم یا لافارر؟؟

هر دو خیلی خوبن

من درمالیفت رو بیشتر دوست داشتم

لافارر الان تو دی جی کالا توی تخفیفه

خیلی لطف کردی عزیزم❤❤❤😍🙏🏻

خواهش میکنم عزیزم❤️❤️❤️🌹🌹🌹🌹