2777
2789

من قبلا استفاده میکردم عالیه ولی خیلی گروووون بود اون موقع

میشه برا حاجت دلم یه حمد بخونید😭😭😭😭 برای همه منتظرا دعا میکنم ..‌چون خودمم یه منتظر بودم🙏میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون موقع که تازه اومده بود پنج سال پیش داروخانها محصولاتشو به عنوان تبلیغ میدادن

میشه برا حاجت دلم یه حمد بخونید😭😭😭😭 برای همه منتظرا دعا میکنم ..‌چون خودمم یه منتظر بودم🙏میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستید

مرطوب کننده درمالیفت یا لافارر رو بهتون پیشنهاد میدم

خودم بین این دو تا و کیو وی اینا رو ترجیح میدم چون مثل کیو وی چرب و سنگین نیستن ولی حتی بیشتر از اون خاصیت مرطوب کنندگی و نرم کنندگی دارن

هر دو از برند های با کیفیت ایرانی هستن که از لحاظ کیفیت کاملا برابری میکنن با برندهای خارجی

و البته تست حیوانی ندارن

دوست عزیزی که میگی منو ریپلای نکن، خوب کامنت نذار تا کسی ریپلایت نکنه   اینجا بخش"تبادل نظر"یه سایت عمومیه، اون چیزی که شما مینویسی و واکنشی در پی نداره چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی  
ژل ابرسان الوراش من چندتا قوطیشو استفاده کردم راضی بودم دستام  روشن شد و پوستش کاملا صاف شده

برای دست اوکیه 

فک کردم ب صورتت میزنی

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱