2777
2789
عنوان

شوهرای شما هم شبا پشتشونو میکنن میخوابن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1744 بازدید | 108 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از اول عادت نداشتیم تو بغل هم بخوابیم 

خوابمون نمیبره 

من پشتم رو میکنم اونم پشتش رو 😐😐😐

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….

یه اخلاقه خوب داره حتی تو قهرم باید بغل کنه بخوابه میگه استرس میگیرم دوربخوابم

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
من همش تصور میکنم همه زنا شوهرا شبا همو بغل میکنن میخوابن خیلی ناراحتم ازین قضیه😕

اینا اکثرا واسه تو فیلماس عزیزم

شب بغل تون نکنه دلیل نمیشه قلبش برای شما نمیتپه و زندگی ش رو دوست نداره

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی

هم من هم شوهرم رو پهلوی برعکس هم راحت تریم برای خوابیدن بخاطر همین همش پشمون بهمه

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢

من پشت م میکنم بهش میخوابم تا پشتم بهش نباشه خوابم نمیبره.عشقولانه خوابیدن مال تو فیلماست

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
اره پشتشو میکنه به من میخوابه کلا عادتشه😂😂 من بچه ۱۱ ماه دارم ولی رابطمون خوبه خداروشکر

رابطمون خوبه خداروشکر

دعوا اینا نداریم

فقط اینکه شب همینجوری زرت میخوابه عصبانیم میکنه

خدایا،حال همه رو به بهترین شکل خوب کن♥️
من همش تصور میکنم همه زنا شوهرا شبا همو بغل میکنن میخوابن خیلی ناراحتم ازین قضیه😕

اره کلا اون پشتش بمن میچسبع ب اونور تخت منم ب اینور.کلا راضی هسیم از این قضیه چون نزدیکم باشه حس خفگی بهم دس میدع اون همین طور