2777
2789
عنوان

مولودی نمیدونم چی بپوشم

395 بازدید | 16 پست

سلام سلااام کوتاه و مختصر اخر این ماه عروسی برادر شوهرمه ک مولودیه. هم اونا مذهبی هم من و شوهرم . حالا من چی بپوشم عروسیشون . تا الان مولودی نرفتم کلا . موندم شومیز دامن خوبه یا لباس مجلسی بگیرم.کمکم کنیییییییین

مامان سه تا نی نی 😍 مهدی و محمد و فاطمه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصولا لباس مناسب عروسی باید پوشید  ربطی نداره مولودی باشه این عروسی یا اهنگ 

به نظر من لباس مجلسی مناسب عروسیه ربطی به چیزه دیگه نداره 

دیگه بحث تکراری کرونا رو نمیکنم خودت مراقب خودت باش 😂

میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستید تمنا میکنم 💟
🥲۲۱ سالمه کت و دامن یکم مسن طوری نیست؟

پس شومیز دامن بهتره

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

من دو تا عروسی اینجوری رفتم یکی تو خونه بود ک اصلا مناسب نبود لباس مجلسی همون سومیز دامن مناسب تر بود نهایتش کت دامن  یکیم تو تااار بود ک همه ماکسی پوشیده بودن و ارایشگاه رفته بودن و چند تا خانوم دف میزدن و شعر میخوندن و فقط عروس میرقصید و بقیه رو م.طف کرده بودن دورش بچرخن و گل بربزن روش

من دو تا عروسی اینجوری رفتم یکی تو خونه بود ک اصلا مناسب نبود لباس مجلسی همون سومیز دامن مناسب تر بو ...

یعنی مجلسی پوشیده بودن؟؟

عروسی دختر خاله منم اینطوری بود یه عده مجلسی پوشیده بودن یه عده ساده...منم پیراهن ساده پوشیدم بعدا پشیمان شدم گفتم کاش مجلسی میپوشیدم 

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
عروسی دختر خاله منم اینطوری بود یه عده مجلسی پوشیده بودن یه عده ساده...منم پیراهن ساده پوشیدم بعدا پ ...

ایییییی منم جاریم پس بنظرت مجلسی خوبه؟

ایییییی منم جاریم پس بنظرت مجلسی خوبه؟

اره به نظر من مجلسی بپوش

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت