2777
2789

امروز کنفرانس داشتم داشتم خیل زیبا و با تسلط ارائه میدادم دخترم اومده میگه مامان مامان 😂😂😂😂

هیچی دیگه گفتم استاد ببخشید ی لحظه برم کلی خندید جناب استاد و گفت برو تا تو بیای بقیه ارائه میدن😅😒

رفتم پیش جوحه خانوم میگم بله بفرما میگه ظرف بادوما کجاس بادوم میخوام🤨😂😂

خانومی رو سرگرم کردم رفتم میگم استاد ادامه بدم بنده خدا ترسید دوباره حماسه سازی کنم میگه از شما قبول کردیم بسه دیگه🤣🤨🤨

بعد از ازدواج با یک فرد، باید همیشه یادتان باشد که ممکن است در زندگی با اشخاصی زیباتر از او رو به رو شوید. اما تعهد و مسئولیت پذیری یعنی چشم بستن بر هوا و هوس های بعدی و احترام گذاشتن به انتخابی که قبلا داشته اید. ▫️ بعد از ازدواج، ما دیگر حق داشتن رابطه های موازی نداریم و این بهایی است برای داشتن یک فرد دائم که به ما آرامش و امنیت می دهد و با او می توانیم یک زندگی را بسازیم و فرزند داشته باشیم، می پردازیم.▫️ بعد از ازدواج تمام زن های دنیا برای مردها میشوند انسان و نه زن، و برای خانم ها تمام مردهای دنیا میشوند انسان و نه مرد، تمام شد و رفت. اگه امضامو دوس داشتی اینو هم بخون

ای خدااااا😍😍😍😍😍

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا خیرت بده خندیدم😂😂

اگه بازم خاطره داری بگو دلمون شاد شه

چن سالته؟ دخترت چن سالشه؟

من راشینم، تنها و مستقل، دل‌شکسته و ناراحت، دلسرد و بی‌رحم، پرتلاش خستگی‌ناپذیر، موفق و توانا... مامان خانم جونم، خیلی دوستت دارم خیلی زیاد، با اینکه حسم یک طرفست، هم به خودت و هم به بابایی. آن خدایی که بزرگش خواندی! به خدا مثل تو تنهاست ... بخند:) بی‌پاسخ موندنت بخاطر شعور پایینته نه بی‌زبونی من×_× اگه درمورد مد و زیبایی سوالی بود، تا جایی که در توانم باشه درخدمتم گوگولیا...

🤣🤣🤣😍👍

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

الهیی😂😂😂

مامان منم دانشجو بود ولی میرف دانشگاه 😂

با زندگی دعوام شد کسی نیمد جدامون کنه🚶🏻🕳️          ‌               من حوصله بحث کردن ندارم حرفمو میزنم میرم برام مهم نیس چی دربارم فک میکنی چی میخای بگی در ضمن مخالفی ریپ نزن ❌❌❌❌ کامنت تو شخصیتتو نشون میده 🙂🙌🏻 پس با کامنتت عقده ای بودنتو بهم ثابت نکن 😂🙌🏻❌
خدا خیرت بده خندیدم😂😂 اگه بازم خاطره داری بگو دلمون شاد شه چن سالته؟ دخترت چن سالشه؟

قربونت دلت شاد همیشه. 

خودم بیستو سه دخترم دوسالو نیمه

ی روزم ترم پیش سر کلاس داشتم ترجمه میکردم دوییده تو اتاق مامان مامان بدو پی پی دارم، 💩💩💩💩

حیثیتم رفتو سریع میکروفونمو قط کردم

بعد از ازدواج با یک فرد، باید همیشه یادتان باشد که ممکن است در زندگی با اشخاصی زیباتر از او رو به رو شوید. اما تعهد و مسئولیت پذیری یعنی چشم بستن بر هوا و هوس های بعدی و احترام گذاشتن به انتخابی که قبلا داشته اید. ▫️ بعد از ازدواج، ما دیگر حق داشتن رابطه های موازی نداریم و این بهایی است برای داشتن یک فرد دائم که به ما آرامش و امنیت می دهد و با او می توانیم یک زندگی را بسازیم و فرزند داشته باشیم، می پردازیم.▫️ بعد از ازدواج تمام زن های دنیا برای مردها میشوند انسان و نه زن، و برای خانم ها تمام مردهای دنیا میشوند انسان و نه مرد، تمام شد و رفت. اگه امضامو دوس داشتی اینو هم بخون

من هفته پیش کلاس داشتم، جلسه اول رو توی هال نشستم، هی پسرم رفت و اومد، بعدم که اعتراض کردم میگه آخه وسط هال جای کلاسه؟؟؟

جلسه دوم رو توی اتاق خواب، هی رفت و هی اومد گفت ببخشید میخواستم خودم رو توی آینه ببینم 

جلسه سوم توی اتاق خودش، هی رفت ماشین برداشت، باز عروسک برداشت

جلسه چهارم رو توی آشپزخونه، هر ثانیه میرفت و میومد میگفت آخه به استادتون بگو من بدبخت گرسنمه 

به خدا این جلسه رو تصمیم دارم توی هموم برگزار کنم

پسرم! به خاطر تو هم شده همیشه آبی می مانم، به خاطر تو هم شده تمام روزهای بعد از این مهربانتر خواهم شد، عاشقی میکنم وقتی دستهایم را میگیری، وقتی با زبان کودکانه ات برایم قصه میگویی، عاشق میشوم وقتی بهانه میگیری و من کلافه میشوم و من حرص هایم را سر بیخیالی خالی میکنم
منم دقیقا همین مورد و داشتم البته پسرم جی جی میخاست خخخخخخ

ای واااای😵😵😵

قربونت دلت شاد همیشه.  خودم بیستو سه دخترم دوسالو نیمه ی روزم ترم پیش سر کلاس داشتم ترجمه میک ...

😂😂😂😂

من راشینم، تنها و مستقل، دل‌شکسته و ناراحت، دلسرد و بی‌رحم، پرتلاش خستگی‌ناپذیر، موفق و توانا... مامان خانم جونم، خیلی دوستت دارم خیلی زیاد، با اینکه حسم یک طرفست، هم به خودت و هم به بابایی. آن خدایی که بزرگش خواندی! به خدا مثل تو تنهاست ... بخند:) بی‌پاسخ موندنت بخاطر شعور پایینته نه بی‌زبونی من×_× اگه درمورد مد و زیبایی سوالی بود، تا جایی که در توانم باشه درخدمتم گوگولیا...