2777
2789
عنوان

شوهرم اینیستا نصب کرده به من گفت نکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پنهان کاری شون قابل دفاع نیست 

اما عزیزم دنیای امروز دنیای ارتباطاته و روز به روز داره گسترده تر میشه

اینستاگرام واقعا چیز بدی نیست

پیج مشترک داشته باشید

یا با هم در اون وقت بگذرونید

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
مگه داخل اینستاااا چکاااار میکنه ک دزدی نصب کرده هااااان     ببخشید اسی ولی باید نگران شی ...

همه که مثل جانی نیستن سال به سال

به اینستاشون سرنزنن

حسرت به دلمون موند یه استوری پستی چیزی بذاره دلمون وا شه😑

{ خانم هستم }
همه که مثل جانی نیستن سال به سال  به اینستاشون سرنزنن حسرت به دلمون موند یه استوری پستی چیزی ...

دقیقااااان دیدی اصلا تو اینستا نیس فقط یکم از خودش پست گذاشته اونم آهنگ خونده مینویسه حسرت ی لایوشو دارم😢

عکس پروفم خودمو عشق جدیدمیم:/❤
دقیقااااان دیدی اصلا تو اینستا نیس فقط یکم از خودش پست گذاشته اونم آهنگ خونده مینویسه حسرت ی لایوشو ...

تازه اونارم خودش نذاشته

دستیارش جینا گذاشته

پیجش دست اونه

خودش گفت اصن بلد نیستم میگم جینا برام پست و اینا میذاره

بچم بلد نیست😍😍😍😍

{ خانم هستم }
تازه اونارم خودش نذاشته دستیارش جینا گذاشته پیجش دست اونه خودش گفت اصن بلد نیستم میگم جینا برام پ ...

عاره میدونم 😍

فداش شیم چقققد مهربون ساده هستت ک با اینستا کاری نداره😍 

عکس پروفم خودمو عشق جدیدمیم:/❤