2777
2789
عنوان

شوهرم اینیستا نصب کرده به من گفت نکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 55 پست
مگه بچه است ک برا نصب ی اپ بخپاین بهم دیگه بگید  حتما میدونه خیلی حساسی دروغ گفته سعی کن جواب ...

دارم میگم مشکلی ندارم اصلا به نظرم بد نیست یعنی نصب کرد کلا هیچی نگه خو مثل ادم با برنامه میرفت نه دزدکی بعدم بگه نه ندارم

خب تو گوشی بقیه میزنه این طرف مثلا اینستا داره؟

نه نشون نمیده

خدابهترین هارابعدازتلخ ترین تجربه هابه تومیدهدتاقدرچیزهایی که بدست اوردی رابدانی اگه دوست داشتین واسه حل مشکلاتم  یه صلوات بفرستین مرسی عشقااا😙😙❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارم میگم مشکلی ندارم اصلا به نظرم بد نیست یعنی نصب کرد کلا هیچی نگه خو مثل ادم با برنامه میرفت نه د ...

میدونی ی چی هستا

خیلی سایتها هستی ی لینک اینستا میری 

مثلا من خودم سرچ‌میکنم‌پیج اصلی فلان بازیگر لینکش کیاد ک‌از کروم‌میرم پیجش و‌میبینم 

یا اینجا بارها شده لینک اینستا بوده باز کردم توستبقه کرومم‌رفته 

درحالی ک نصب ندارمش

خدایا شکرت برا اینکه ب بزرگترین خواستم ک ادامه تحصیلم بود رسیدم مهرماه1400 دانشجوام😍😍😍😍😍😍😍😍وزن شروع64200🙁🙁🙁🙁قد160 وزن هدف56😍😍😍😍😍
میدونی ی چی هستا خیلی سایتها هستی ی لینک اینستا میری  مثلا من خودم سرچ‌میکنم‌پیج اصلی فلان با ...

اکانت داره دنبال کننده داره یه اکانتو که پست نداره 34 بار نمیاره نگاه کنه کع

الان من چکار کنم

شوهرم که میگه نرفته و الکی اومده البته تو سابقه ها نبود تو صفحه اصلی گوگلش بود

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم
از کجا باید رفت دید

میری توسابقش میزنی رو همون سابقه ک اینستا نشون میده بعد اینجوری نیری تو پیجش ببین فالوراشو دیگ

یدونه پسر دارم من قند عسل دارم من☺💖درخواست دوستی ندید لطفا..وزن اولیه ۷۷..هدف دوم ۷۴..هدف سوم ۷۲🤩..هدف چهارم ۶۸..وزن فعلی ۷۲☺🤗