2777
2789
عنوان

از وقتی کرونا اومده تو خونه ام😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 20 پست
کنکور ۴۰۱ شرکت میکنم

خب خوبه دیگه هدف داری برنامه ریزی کن یک تفریح های کوچیک مثل خوردن چیزی که دوست داری تلفن کردن به یک عزیز رقصیدن ورزش صبح گاهی دیدن بعضی از آدمایی که حالتو خوب میکنن درهفته ونماز بزار تو برنامه ات آخر هرماه هم به خودت یک جایزه بده مثلا سینما پارک یا تایم آزاد برای نت گردی 

موفق باشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بنده خدا چیزی نگفت فقط تعجب کرد  ببین عزیزم کلاس های انلاین هنری یا از این گونه کلاس ...

میدونی ما زاهدانیم شهرمون کوچیکه زیادم امنیت نداره ک برم جای باز ، اصن جای تفریحی نداره

کلاسم نمیتونم ثبت نام کنم ب خاطر کنکورم ، باید درس بخونم

لطفااااا جان هرکی دوست داری لایک نکن پیامامو کاربر عزیز😠😠گورِ بابای قبلی هاا ، پیش به سوی بعدی ها😃😎حتی اگه خم بشم تاجم نمیوفته😏چون اصن تاج ندارم...😐
واقعا خونه موندن ب مغزت فشار اورده ها بیچاره چی گفت مگ

خب یه مشکلی دارم بجا کمک میگه چطوور تونستی

خب واسه خودمم سخته 😐بعد یکی دیگ میاد نمک میپاشه رو زخمم

اینقد این حرفو شنیدم از بقیه بخدا عصبی میشم یکی میگه

مث اون تاپیک هایی ک طرف میاد از بدبختی هاش میگه یکی میاد میگه واااای من چقد خوشبختم😐رو مخه

لطفااااا جان هرکی دوست داری لایک نکن پیامامو کاربر عزیز😠😠گورِ بابای قبلی هاا ، پیش به سوی بعدی ها😃😎حتی اگه خم بشم تاجم نمیوفته😏چون اصن تاج ندارم...😐
خب خوبه دیگه هدف داری برنامه ریزی کن یک تفریح های کوچیک مثل خوردن چیزی که دوست داری تلفن کردن به یک ...

ممنون عزیزم❤

میدونی ما زاهدانیم شهرمون کوچیکه زیادم امنیت نداره ک برم جای باز ، اصن جای تفریحی نداره کلاسم نمیتو ...

تفریحی مثلا  نقاشی چیزی برای تابستون فقط ثبت نام کن  یک چیزی که کمی از این حال و احوال بیایی بیرون در کنار درس

دیگه عزیز با توجه به شرایط خودت و مکانی که هستی باید بهترین تصمیم بگیری گاهی با پدر یا چند نفر از دوستانت که میتونی بری بیرون من میفهمم چند سال پیش چا بهار بودم ولی به هر حال خودت باید به حال روحی ات کمک کنی

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊