2777
2789
عنوان

از وقتی کرونا اومده تو خونه ام😭😭

155 بازدید | 20 پست

بچه ها من از وفتی کرونا اومده تو خونه ام

دانشگاه و باشگاه و کلاس زبان میرفتم قبل کرونا ک تعطیل شد

دیگه نشستم تو خونه فقط 

دانشگاهم مرخصی گرفتم برا کنکور بخونم

ولی هیچ تفریحی ندارم

تو یه شهر کوچیکیم ک حتی جای مناسبی واسه پیاده روی نداره

کافی شاپ هم شاید هر چن ماه یکبار با دوستام برم

دیگ تفریحی ندارم

شما چیکار میکنین؟

همه بهم میگن چجوری اینقد تو خونخ نشستی نمیپوسی، خودمم ناراحتم ولی اخه چیکار کنم

خانوادمم یکم سخت گیرن

لطفااااا جان هرکی دوست داری لایک نکن پیامامو کاربر عزیز😠😠گورِ بابای قبلی هاا ، پیش به سوی بعدی ها😃😎حتی اگه خم بشم تاجم نمیوفته😏چون اصن تاج ندارم...😐
وای  چطور تونستی

چیو

لطفااااا جان هرکی دوست داری لایک نکن پیامامو کاربر عزیز😠😠گورِ بابای قبلی هاا ، پیش به سوی بعدی ها😃😎حتی اگه خم بشم تاجم نمیوفته😏چون اصن تاج ندارم...😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب برو کوه 

زیاد علاقه ب کوه ندارم

جای مناسبی هم واسه تفریح نداره شهرمون

این همه مدت بمونی خونه

نمیتونی کمک کنی حرف نزن ممنون

مگه ماها شهرمون جای تفریحی دارع؟  خب ماهم میریم جای دیگه برای تفریح. کجایی؟ تهرانی؟

ن‌میگم شهر کوچیکم عزیزم

کلا جای خاصی نداره

تهران ک کلی جا هس واسه تفریح

الان که دم کنکور هست اینجا چه کارمیکنی!!!

کنکور ۴۰۱ شرکت میکنم

منم تو خونه ام 

شما حداقل کافی شاپ با دوستات رفتی من هیچ جا با هیچکس نرفتم 

فقط هر ماه یا هردو سه ما با همسرم میریم بیرون شهر یکساعت راه میریم بر میگردیم

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
نمیتونی کمک کنی حرف نزن ممنون

عزیزم بنده خدا چیزی نگفت فقط تعجب کرد 

ببین عزیزم کلاس های انلاین هنری یا از این گونه کلاس ها ثبت نام کن خودت را سرگرم کن گاهی با رعایت پروتکل برو بیرون یک هوایی عوض کن اگه با دوستات میتونی بری یک فضای بازی چیزی 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
منم تو خونه ام  شما حداقل کافی شاپ با دوستات رفتی من هیچ جا با هیچکس نرفتم  فقط هر ...

خیلی سخته دارم دیونه میشم اصن

هرچی هم فک میکنم جایی ب ذهنم نمبرسه ک برم

دانشگاه و باشگاه و هرچی کلاسه تعطیله

تنها تفریحم همون کافی شاپه ک هر چن ماه یکبار میرم اونم چون خانوادم سخت گیرن اعصابمو خورد میکنن ولی میرم