2777
2789
عنوان

مشکلتون با مادر زن چیه مطعنن فحش دادین فحش خوردین

| مشاهده متن کامل بحث + 2156 بازدید | 123 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینو بگو خب صفحه شخصی خودشو میخواد بزاره به بقیه چه آسیبی میزنه اونم عکس غذا که الان پر اینستا و رو ...

نینیسایت عادت داره فقط از بدبختی بقیه بخونه

اینجا شاد بودن  و پر از امید بودن و خوب زندگی کردن فیک براشون😁

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
من نمیشناسمش ولی یه بار توی یکی از تاپیکاش بودم به یکی از خانما که بچه دار نمیشد تیکه بدی انداخت و م ...

اون خانما بهش گفت تو زیاد زاییدی 

اونم گفت مثل تو نیستم که نازا باشم 

دوستان ممنون میشم صلواتی برای شهید سجاد زبرجدی و شهید ابراهیم هادی بفرستید🙏🏻🌺

چون بعضی از بی شعور ها یاد ندارم به عقاید دیگران احترام بزارن زن گنده کس جای مادر بزرگ همس رو فوهشش میدادن فقط بخاطر اعتقادات مذهبیش انقلابی بودنش طرف رهبری بودن کار اون خانوم در بازدید رو هم بد می‌دونم ک تاپیک زدن براش مشکل داری با خودش حل کن ن جلو همه تحقیر ش کنی دیگران بدون شناخت از روی حرف شما قضاوت نادرست کنند

منم هیچ اشکالی تو تاپیکاش ندیدم عکس غذا میذاشت براش تاپیک میزدن که عکس غذاهاش داغونه مسخرش میکردن،اون اوایل جواب نمی‌داد دیگه انقد بهش گیر دادن دیوونه ش کردن همیشه تو تاپیکاش با مخالفاش آروم صحبت می‌کرد 

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

من اکثر تاپیک های غذاشونو دیدم.با اینکه یه سری کاربرا بهشون بی احترامی میکردن بخاطر تاپیک غذا زدن یا ۷ تا بچه داشتن اصلا ندیدم بی احترامی کنن خیلیم خوب جواب میدادن

الان نمیدونم مشکل یه سریا چیه واقعا

هی میگن فیکه چی فیکه دقیقا؟