2777
2789

خیلی ناراحت شدم اطرافیانش میگفتن خیلی دختر اروم و سر به زیریه سه تا خواهر شوهر بزرگ داره که هرکدوم یه بچه دارن لااقل مادر شوهرشم خیلی سن بالاست خیلی نگران و ناراحتش بودم تا چن که چجوری میخواد بااینا سر کنه تو این سن اخه داریم به کجا میریم ای خدا😭😭😭به نظرتون چرا خانواده خا اینکارو میکنن؟

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍

فقر فرهنگی!

خانواده همسرش ک تکلیفشون مشخصه دختر سر ب زیر گرفتن که هی بزنن تو سرش سر ب زیر تر شه!

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیشب برنامه زوجی نو یه زوج بودن شونزده و نوزده ساله حالم بهم خورد که عملا داره تبلیغ میشه این مزخرفات

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

ظاهر زندگی دیگرانو با باطن زندگی خودمون مقایسه نکنیم!!

ما نمیدونیم چرا اون دختر شوهر کرده!...شاید میل خودش بوده ن اجبار!

در هر صورت ارزوی خوشبختی براش کنین💫

از الان این کاربری دست من است ! تاپیک های قبلی مربوط به من نیست

من ۱۷ عقد کردم خوب ک چی خانواده ها صلاح بچه هاشون رو میخوان شاید صلاح اینجوری بوده اخه ب ما چه اون روزم سر این موضوع دعوا شد ول کنین بابا 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝

بر اساس صرفا سن نمیتونم چیزی بگم 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

همسایه مادربزرگ من خودش مرد وقتی سرطان داشت اون موقع دخترش ۱ سال از من کوچیکتره بود بعدش الان شده ۱۴ ساله 😐 ۱۲ سالگی با پسر عموش ازدواج کرد چندوقت پیش خبر اوردن حامله ۹ ماهس ۱۴ سااااله😐😐😐😐 اسمشم بنت الهدا بود فک کنم

عکس پروفم خودمو عشق جدیدمیم:/❤
فقر فرهنگی! خانواده همسرش ک تکلیفشون مشخصه دختر سر ب زیر گرفتن که هی بزنن تو سرش سر ب زیر تر شه!

وای نگو با وجود اینکه اصلا ندیده بودمش قبلا ولی خیلی فکرمو درگیر کرده بود هی با خودم چه گناهی مرده از الان باید بیوفته تو خط خواهر شوهر و مادر شوهر بازی و سیاست و هزار تا کوفت و زهرمار دیگه

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍
به دوران پارينه سنگى

داریم میریم تو دوران جاهلیت باز😐