2777
2789
عنوان

چرا چاییم بو میده😨

220 بازدید | 22 پست

سلام الان چایی دم کردم کلیم هوس کرده بودم 

رنگش خیلی خوبه همون چایی همیشگیمونم هست همون ک همیشه دم میکنم

کتریم هر روز میشورم

خیلی عجیبه یه بوی خیلی عجیبی میده مثل بوی دمنوشای بد بو 

سلام👋 این روزا حال روحی خوبی ندارم میشه یه صلوات برام بفرستین?🙏ضمنا هرکیو میبینم دعا میخواد یا صلوات همیشه فرستادم🌹دوستتون دارم❤

مزشم وحشتناکه

اخه چرا😤

سلام👋 این روزا حال روحی خوبی ندارم میشه یه صلوات برام بفرستین?🙏ضمنا هرکیو میبینم دعا میخواد یا صلوات همیشه فرستادم🌹دوستتون دارم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزی نریختی برا معطر شدن؟

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

چیزی نریختی برا معطر شدن؟

همیشه گل میریزم

از نی نی سایت درمورد اون موضوع خوندی که فکر میکنی؟

چی?

همیشه گل میریزم

شاید از اونع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

اب رو کلر زدن شاید من تجربه کردم اب ک بیشتر بجوشه بهتر میشه چای

آره زیاد بجوشه 

و 5 دیقه قبل دم کردن کتری خاموش کنی بمونه 

رنگ چای عالی میشه

پسرم عاشقتم   منتظر لمس دستای کوچولوتم 
اب رو کلر زدن شاید من تجربه کردم اب ک بیشتر بجوشه بهتر میشه چای

چی بگم