خب اولین مسئله که مطمئنا همه ی کسایی که حاجت دارن انقدر شنیدن که الان باشنیدنش می خوان منو بکشن مصلحته. خب بله هممون خسته شدیم از این مسئله و ممکنه به این فکر کنیم یعنی هیچ کدوم از خواسته های ما با مصلحت خدا یکی نیست؟ خب اجازه بدید براتون چندتا از تجربه هایی که برای خود من یا اطرافیانم اتفاق افتاده رو براتون تعریف کنم. اول اینکه من خودم یه بار خیلییی اصرار کردم که با یه نفر دوست بشم و کلی دعا و... انجام دادم و بعدا اونقدر پشیمون شدم که نگو. خیلی خیلی اذیت شدم. یکی دیگه اینکه یکی از فامیل هامون سال هشتاد و خورده ای خیلییی به خرید یه خونه اصرار کرد و اون موقع یک خونه 30 میلیون خرید و 15 میلیون فروخت یعنی 15 میلیون ضرر کرد😑 یک بار هم یک نفر بچه دار نمی شد و کلیی نذر و نیاز و این ها آخرم بچه دار نشد و رفت از پرورشگاه بچه آورد، بچه هه چشاش کج شد، دست وپاش کج شدو... و حالا دنبال خانوادش می گشتن که بچه رو پس بدن. یک بار دیگه هم یک خانواده ای که بچه دار نمی شد و خیلیی اصرار کردن و اینا دخترشون وقتی بزرگ شد رفت دنبال دوست پسر و این کارا و مادرشو با چاقو تهدید می کرد که النگوهاشو بفروشه که این بره به دوست پسرش پول بده یا پدرشو مجبور کرد بهش 10 میلیون پول بده که بده به دوست پسرش و کلی کار خلاف و اینها می کرد که فکر کنم خودتون می تونید حدس بزنید. یا اینکه یه بنده خدایی که بعد از 20 سال به زور بچه دار شدن و بچشون یه بیماری روانی گرفت و مجبور شدن ببرنش تیمارستان. یا چند نفر به زور خواستن با شخص مورد علاقشون ازدواج کنن و انواع نذر و نیاز رو کردن و آخرش اونقدر پشیمون شدن که حد نداشت.
خب حالا این یعنی ما نباید اصرار کنیم وقتی یه خواسته ای داریم؟
نه اینطور نیست بلکه شما باید درخواستتون رو بکنید و پای درخواستتون هم بمونید چون یکی از عوامل استجابت دعا اصرار هست منتها در دعاهاتون ذکر کنید که اگر این چیزی که من می خوام به صلاحم نیست خدایا بهترشو بده. یا اینجوری دعا کنید که خدایا یا خواستمو بده یا بهترشو. ( چون همون طور که همتون از حفظید خدا عالم به همه چیزه و مصلحت بنده هاشو بهتر از خودشون می دونه)
خب حالا میشه شما هم لطفا از وقتایی بگید که به زور یه چیزی از خدا خواستید و بعد که گرفتید پشیمون شدید؟ یا اینکه یه چیزی رو خواستید و نداده و بعدش کلی خدارو شکر کردید که نداده. یا وقتی که اتفاقی افتاده که بعدا مصلحتشو فهمیدید( بگید که دلگرمی همه بشه:)