2777
2789
اینو سیزده پریودی دادم 

اندازه تخمدان کمی بزرگتر از نزماله و کیست های ریز داره و یک فولیکول 12 میلیمتری که به نظر نمیاد بتونه تخمک آزاد کنه .

به نظرم این نوشته شده تو سنو،واسه بارداری اقدام کردی؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اندازه تخمدان کمی بزرگتر از نزماله و کیست های ریز داره و یک فولیکول 12 میلیمتری که به نظر نمیاد بتون ...

نه پریود نمیشم نامنظمه

کاربر  قدیمی و تعلیقیم....🤐🤐🤐🤐هیچی نگم بهتره....🙃🙃🙃چه بگویم که نگفته ام پیداست
واسه شماهم بحث مهمش اینه که انگاری فولیکول بالغ نداری،شماهم واسه بارداری اقدام کردی؟

اره عزیزم برای قبل بارداری فعلا اقدام نکردم روز18 اردیبهشت هم اولین پری بود

یانمیاسان قیز😀
اره عزیزم برای قبل بارداری فعلا اقدام نکردم روز18 اردیبهشت هم اولین پری بود

اندازه تخمدان و رحمت عالیه،ولی فولیکول نداری،حالا یا موقع خوبی نرفتی سنوگرافی،یااینکه باید به کمک دارو فولیکول بالغ داشته باشی

اندازه تخمدان و رحمت عالیه،ولی فولیکول نداری،حالا یا موقع خوبی نرفتی سنوگرافی،یااینکه باید به کمک دا ...

خیلی منون بازخداروشکراونا خوبه یعنی ممکن هست که شاید زود رفتم باشه؟؟

یانمیاسان قیز😀
خیلی منون بازخداروشکراونا خوبه یعنی ممکن هست که شاید زود رفتم باشه؟؟

اره به نظرم،چون من روز ۱۲ پریودیم رفتم سنو واسه فولیکول و مشخص بود.

واسه تو ده روزم نشده که رفتی سنو

اندازه تخمدان و رحمت عالیه،ولی فولیکول نداری،حالا یا موقع خوبی نرفتی سنوگرافی،یااینکه باید به کمک دا ...

فولیکول بنظرتون چراندارم یابالع نیس

یانمیاسان قیز😀
فولیکول بنظرتون چراندارم یابالع نیس

بخاطر تنبلی تخمدان می‌تونه باشه،من خودم تا ماه پیش که بدون دارو اقدام میکردم فولیکولم ۱۰ بود،ولی این ماه کلومفین خوردم بعدش رفتم سنو فولیکول بالغ داشتم 

اره به نظرم،چون من روز ۱۲ پریودیم رفتم سنو واسه فولیکول و مشخص بود. واسه تو ده روزم نشده که رفتی سن ...

خداکنه که به همون خاطر باشه وچیزی مشکل دارنباشه. یعنی تخمدان هام مشکل داره که جوشهای کیست دارکتارلب وچونه م میزنم ؟

یانمیاسان قیز😀