2777
2789
عنوان

دارم دیوونه میشم با خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 35 پست
نه عزیزم از روی کجنکاوی میره  منم دوستام شوهراشون این طورین تازه میگن میخندن 😄 دنیا نزار رو ...

بخدا دو روز نتونستم غذا بپزم از جا بلند بشم 

همش میگه چی شده 

اخه س.ک.س حضوری چ کنجکاوی داره؟ اصلا عکس زیاد نیس شماره تماس هست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما ب سختی بهم رسیدیم  عاشق هم بودیم تا دیروز اخه چجوری باور کنم چکار کنم درمانده شدم

عزیزم آروم باش بد ب دلت راه نده برو آروم باهاش حرف بزن با سیاست مثلا برو بهش بگو عزیزم من گوشیتو گرفتم تو اینستات همچین سرچ هایی دیدم دلیلشون چیه من برات تو چیزی کم گذاشتم

ببخشید این سئوال میپرسم نیاز شوهرتو اونجوری ک خودش میخواد برطرف میکنی؟ سیاست داری اخلاقت خوبه باهاش ...

عالی ام تو رابطه ببخشید ببخشید هرچی بخواد هستم 

پشت جلو دهن هر وقت بخواد حتی روزی ۴ بار 

خودش میگه تو آرامش منی از کار میاد ماساژش میدم بغلش میکنم دستم یا تو سرشه یا رو سینه اش نوازشش میکنم 

خودم حمامش میدم تو حمام فقط می ایسته خودم حتی لیفش میزنم شیطنت میکنم همش چندماهه گذشته دارم روانی میشم 

فقط شوهرم سفید دوس داره من سبزه ام

عالی ام تو رابطه ببخشید ببخشید هرچی بخواد هستم  پشت جلو دهن هر وقت بخواد حتی روزی ۴ بار  ...

ای بابا آخه اینقد ک مثل پروانه دورش میگردی چه دلیلی داره اینکارو بکنه بعدشم اون اگه بخوادت همه چیتو قبول میکنه عزیزم سبزه و سفیدی ک موردی نی

فقط همین مورد و دیدی ازش؟؟ رابطه اتون چطوره

ن همیشه تو خیابون نگاش ب زنهای ک اندامشون پیداس با چشاش دنبال میکنه خیلی ناراحت میشدم

تو اینستا مدلینگ ها رو دنبال میکرد بهش گفتم پاک کرد 

فیلم پو.رن میبینه هیچی نمی گم میگم مرد 

اما س.ک.س حضوری یعنی چی؟ 

[QUOTE=191012790]ن همیشه تو خیابون نگاش ب زنهای ک اندامشون پیداس با چشاش دنبال میکنه خیلی ناراحت میشدم تو اینستا مدل ...[/QUOT

واقعا نمیدونم چی بگم نمیتونم قضاوت الکی هم بکنم آخه نامزد من هم ایطوریه مثلا ب شوخی میگه کو.ن اینو ببین چ بزرگه نم چی ولی چشش پاکه شاید شوهرت چشش پاک باشه 

ای بابا آخه اینقد ک مثل پروانه دورش میگردی چه دلیلی داره اینکارو بکنه بعدشم اون اگه بخوادت همه چیتو ...

بخدا همش دارم ازش می پرسم از من راضی؟ بخدا خیلی وقتها بهداشت رو رعایت نمی کرد ب رو خودم نمی آوردم میگفتم خسته اس 

خودم هر روز حمامم هر روز شیو میکنم اندامم برجسته نیس چون چاق نیستم خودشم میگفت زن چاق دوس ندارم 

فقط میتونم بگم من سبزه ام همین