ما تازه ازدواج کردیم چرا شوهرم باید این کارو بکنه؟
مچشو با کسی نگرفتم اما تو سرچ های اینستاش تا دلتون بخواد س.ک.س حضوری و پولی سرچ کرده دارم روانی میشم اگر بهش بگم زیربار نمیره یا اینکه دفعه بعد پاک میکنه ک من نبینم اگر نگم روانی میشم
ما با عشق ازدواج کردیم دنیا رو سرم خراب شده دو روز هیچی نخوردم بدنم سست شده نمیتونم بهش اعتماد کنم ی عمر چجوری زندگی کنم عاشقشم
[QUOTE=191012790]ن همیشه تو خیابون نگاش ب زنهای ک اندامشون پیداس با چشاش دنبال میکنه خیلی ناراحت میش ...
بخدا نمیدونم اخه چشم پاکی چیه؟
من حتی ازینکه فیلم پو.رن میدید خیلی ناراحت میشدم اما میگفتم ی فیلم مردها اکثرا اینجوری هستن حساس نشو هیچی نمی گفتم اما چرا باید س.ک.س حضوری برگرده و سرچ کنه اونم ن یکی چندین بار اینا عکس ندارن اما شماره گذاشتن پس جذابیت نداره پیجشون ک خودمو باز دلداری بدم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم آروم باش بد ب دلت راه نده برو آروم باهاش حرف بزن با سیاست مثلا برو بهش بگو عزیزم من گوشیتو گرف ...
قبلا بهش گفتم منکر میشد میگفت خیلی ها فالو کردن منم از کنجکاوی اومدم یا میدیدم اکسپلور گوشیش پر از زن لخت و ازین عکسای بد میگفت خودش میاد میگفتم خب تو باید سرچ کرده باشی منکر میشد
اینبار جستجوهاشو دیدم دیدم اره
اما اگه بهش باز بگم دیگه پنهانکاری بیشتر میکنه میبینه بعد پاک میکنه ک نتونم مچ گیری کنم الانم خودم دارم خفه میشم