2777
2789
عنوان

دارم دیوونه میشم با خیانت

317 بازدید | 35 پست

ما تازه ازدواج کردیم چرا شوهرم باید این کارو بکنه؟ 

مچشو با کسی نگرفتم اما تو سرچ های اینستاش تا دلتون بخواد س.ک.س حضوری و پولی سرچ کرده دارم روانی میشم اگر بهش بگم زیربار نمیره یا اینکه دفعه بعد پاک میکنه ک من نبینم اگر نگم روانی میشم

ما با عشق ازدواج کردیم دنیا رو سرم خراب شده دو روز هیچی نخوردم بدنم سست شده نمیتونم بهش اعتماد کنم ی عمر چجوری زندگی کنم عاشقشم

واقعا چرا ۸۰ درصد مردا اینقد ذاتشون خرابه

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم از روی کجنکاوی میره  منم دوستام شوهراشون این طورین تازه میگن میخندن 😄 دنیا نزار رو ...

به چی میخندن وقتی الا سرچ کنه خوب یکیو پایه خودش پیدا کنه رابطه هم میگیره

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
به چی میخندن وقتی الا سرچ کنه خوب یکیو پایه خودش پیدا کنه رابطه هم میگیره

نه عزیزم تا پیدا نکرده ک نمیشه تهمت بزنی اینجا هم هر نظر بدی طرف راضیش نباشه شما گناه بزرگی کردی! 

به اینکه شوهراشون میرن ببینن قیمت چنده یا چجوریع زنه 

خود زن ها میخندن فقط چون محض کنجکاویه ! 

چرا اگرم پیامی دید ک وقت گرفته برای رابطه اون خطرناک این فقط سرچ دیده

نه عزیزم تا پیدا نکرده ک نمیشه تهمت بزنی اینجا هم هر نظر بدی طرف راضیش نباشه شما گناه بزرگی کردی!&nb ...

ادمی مشکل نداشته باشه والا قیمت و عکسم نمیبینه بخصوص وقتی خودش تازه ازدواج کرده این دبگه خیلی خوش خیالی هس 

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم