2777
2789
عنوان

صرفه جویی و پس انداز ، بیاین به هم راهکار بدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 36 پست

واسه خریدامم سه قسمت تعزف میکنم خرید لباس رسیدگی به پوست و مو و متفرقه سعی میکنم تو هر قسمت بیشتر از بودجه بندیم خرید نکنم اینجوری هم حسرت به دل نمیمونم هم پس انداز میکنم هم الکی خرید نمیکنم نفهمم پولام چی شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یکم تو خریدم مدیریت نداشتم اما دارم رو خودم کار میکنم هر کاری خواستم بکنم یا چیزی بخرم قبلش خوب ت ...

عزیزم متاسفم🙁 امیدوارم خیلی زود ورژن قوی و قدرتمندت رو جلوی آیینه ببینی😍

اینستاگرام من : @pishicorn
من یکم تو خریدم مدیریت نداشتم اما دارم رو خودم کار میکنم هر کاری خواستم بکنم یا چیزی بخرم قبلش خوب ت ...

چقد بدم میاد ازینجور مردا، فک کن میخوایی یه کادو بخری برا جشنی چیزی، پول نداری

خداے من زندگے ام را به خودت گره بزن، گره کور!

پس انداز باید تو خونت هم باشه من از بچگی ۲۵ تومن خرجی داشتم جمع می کردم ولی خواهرم فوق العاده ولخرجه مثل پدرم شده من مثل مادرم شدم همیشه باید پول تو کارتم پس انداز داشته باشم 

عزیزم متاسفم🙁 امیدوارم خیلی زود ورژن قوی و قدرتمندت رو جلوی آیینه ببینی😍

خیلی متشکرم گلم خیلی رو خودم کار میکنم همچنین باهمسرم حرف میزنمو نیاز هامو واضح بهش میگم اما خب

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

چقد بدم میاد ازینجور مردا، فک کن میخوایی یه کادو بخری برا جشنی چیزی، پول نداری

خیلی عذر میخوام برای خرید یه لباس زیر حتی اختیار ندارم باید زنگ بزنم ۵ساعت توضیح بدم ایا گوشی جواب بده ایا بریزه نریزه تا ۶ساعت معطل شم و از خرید منصرف شم و همسرم خوشحال بشه چون همیشه دوست داره از زیر کار در بره

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

همه چی جنس بد نخر 

این خیلی مورد مهمیه منم کم میخرم ولی خوب و باکیفیت به جای 20 تا کیف سالی یکی دو تا ولی خیلی تک که هرکسی نداشته باشه و با کیفیت باشه خیلی هم پیرو مد نیستم چون زود تموم میشه 

یه چیزی بگم بخندی مجرد بودم یک ماه خرجی خونه رو دادن دست من به زور می ذاشتم چیزی بخرن اون زمان یه اتو بخار از دیوار با پس انداز اون ماه خریدم مثلا خانوادم عادت دارن غروبا کیک یا شیرینی با چایی بخورن اونا رو حذف کردم فقط جمعه ها شیرینی می گرفتم براشون یا چیزای دیگم همینطور می گفتم لازم نیست.