2777
2789

بچه ها شما چجوری پولاتون رو پس انداز میکنین و سعی میکنین صرفه جویی کنین؟ 

مثلا یه راه کاری که من یه جا خونده بودم این بود که همیشه میخواین یه چیز بخرین به ۲۴ ساعت بعد موکولش کنین که تو این بازه ی زمانی بتونین کاملا فکر کنین که واقعا بهش احتیاج دارین یا نه ..

شما چه راهکارایی دارین؟ تو چه اقلامی بیشتر صرفه جویی میکنید؟ 

اینستاگرام من : @pishicorn

هرچی لازم داشته باشم میخرم. کیف و کفش چرم میخرم چندسال استفاده میکنم . پولامونو طلا میخریم 

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا کمابیش میشد..  الان با این قیمتها و گرونی اصلا نمیشه..  مگه اینکه کسی ده پونزده میلیون حقوقش باشه... 

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  

عادت ندارم بدون برنامه ریزی خرید کنم واسه همین خیلی کم پیش میاد خرید اضافه داشته باشم یا پشیمون بشم از خرید

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

من یکم تو خریدم مدیریت نداشتم اما دارم رو خودم کار میکنم هر کاری خواستم بکنم یا چیزی بخرم قبلش خوب تحقیق میکنم پس اندازم ندارم چون همسرم به عنوان یک همسرش و مادر بچش حقی برام قائل نیست و این واقعا منو شکونده تو زندگی

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

هر چیزی که احتیاجه میخرم خب

برای خرید یه تیکه طلایی که دوستش دارم پولامو جمع میکنم تا بین راه خرجش نکنم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔