2777
2789
عنوان

خوشبحال مونا تهرانی ولی...

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 17 پست

به‌جای اینکه‌به فکر کاربرا باشن برای راحتی کاربرا سایت رو پیشرفته کن..دارن‌تبلیغاتشونو بیشتر میکنن..من دیگه کم‌میام سایت..همینک میای همش تبلیغه ادم عصبی میشه بخدا..نمیشه حرفی هم زد بخدا..

تورووخدا اگ‌می‌ببینید مدیر سایت اگ حرمتی برای کاربرا قائل هستید واقعاااا تبلیغات سایت رو کم‌ کنید خواهش میکنم

@مونا_تهرانی  

@نی_نی_یار_5  

نی نی یار‌جان‌شما میدونم مهربون و دلسوز هستید خواهش میکنم ی کاری کنید برای کاربرا تبلیغاتو کم کنید حداقل مابین پست ها نیاد اذیت کننده ست بخدا این‌مردم‌آزاری‌هااا  

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
به‌جای اینکه‌به فکر کاربرا باشن برای راحتی کاربرا سایت رو پیشرفته کن..دارن‌تبلیغاتشونو بیشتر میکنن.. ...

واقعا حق الناسه .

اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.