خیلی این کارشون توهین به شعورمخاطبه دارن کم کم کاری میکنن که یکی درمیون لابه لای پستا دارن تبلیغ میزارن .خانوم تهرانی عزیز اگه این پیامومیخونید بدونید که این کارتون نتیجه ی عکس میده صرفا چون میتونید پول بیشتری دربیارید که نباید به قیمت کلافه کردن مخاطبین سایت این کارو بکنید .وکساییم که تبلیغاتشونو اینجا میذارن بدونن که درسته سایته پربازدیدیه ولی کسی تبلیغاتو نمیبینه ازبس زیادن و مخاطبو عصبی میکنن من که خودم چتدین ساله سایت میام تاحالا اصلا تبلیغاتو بازنکردم .خانوم تهرانی کارتون اصلا درست نیست مایه سایت میاییم ۴تاسوال بپرسیم بخاطر اینهمه تبلیغات کلی حجم ازبستمون کم میشه .
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
کاش همه باهم اعتصاب میکردیم ودیگه سایت نمیومدیم تا اینقدرهم ازخودمون هم از مردم بیچاره که تبلیغاتشون ...
گل گفتی اسی....فقط اعتصاب...
با افتخار یه آقاپسر کورد 15ساله هستم.میخوام از نی نی سایت برم دیگه کم بهمون تیکه بندازید😪😤ممنون میشم کمکم کنید تاپیکامو گزارش بزنید پاک شن.......موفق بودن فقط هدفم نیست،سبک زندگیمه.پرسپولیسیا کاربریم رو تعلیق کردن😂.نی نی یار هم پرسپولیسیه که تعلیقم کرده دیگه😜.مهندس آینده هستم.افتخار آفرین کشورم.و در نهایت پسر سینگل به گور تشریف دارم.پرسپولیسیا اکانتم به خاطر شماها دیگه برنمی گرده.لطفا یکم جنبه داشته باشید با تچکر😊
خودشون باید یه فکری کنن چرا ماباید برنامه نصب کنیم نمیشه چند ملیارد کمتر پول درارن
مقصر کسایی که تبلیغاتشونو میدن به این سایت هم هستن اول باید بیان ببینن که اصن تبلیغشونو کجا میذارن اصن به چشم میاد کسی بهش اهمیت میده یانه صرفا به تعداد بازدید بسنده نکنن و میلیارد پول بدن واسه تبلیغ .نمیدونن که این بازدیدا مال تاپیک مادرشوهرخواهرشوهروخیانته نه تبلیغات اینا.
به نظرم همون اپ رو دانلود کنیم و کسی هم چیزی از سایت نخره شاید خود سایت تبلیغات رو برداره🤔
با افتخار یه آقاپسر کورد 15ساله هستم.میخوام از نی نی سایت برم دیگه کم بهمون تیکه بندازید😪😤ممنون میشم کمکم کنید تاپیکامو گزارش بزنید پاک شن.......موفق بودن فقط هدفم نیست،سبک زندگیمه.پرسپولیسیا کاربریم رو تعلیق کردن😂.نی نی یار هم پرسپولیسیه که تعلیقم کرده دیگه😜.مهندس آینده هستم.افتخار آفرین کشورم.و در نهایت پسر سینگل به گور تشریف دارم.پرسپولیسیا اکانتم به خاطر شماها دیگه برنمی گرده.لطفا یکم جنبه داشته باشید با تچکر😊