2777
2789
عنوان

بیاید اتفاق کلینیک بگم قضاوت کنید

80 بازدید | 10 پست

من رفتم امروز برای زدن سرمم 

خانومه از قسمت اقایون پرستار اقا صدا زد گفت بیا بعضی سرما بزن کمکی

بعد اقا اومد سرم منو بزنه گفتم برانول اوردم با برانول بزن گفت من با برانول نمیزنم گفتم نمیخوام بعد نمیدونم چی گفت گریم گرفت بابامو صدا زدم بیرون وایساده بود

بعد گریمم خیلی شده بود دلیلش چیه؟ چون سری قبل هم یه اقا صدا زد بیاد سرم منو بزنه اون یه طوری زد و دستم ورم کرد تا یک هفته به جایی میخورد یا میشستمش جیغم در میومد از درد چون اندازه یه کوهان ورم کرده بود بعد خواستم بیام بیرون خانومه هی میگفت تو رفتارت فلانه بهمانه بعد یه مریض دم در گفت یه طوری بزن یه عمر یادش نره منم گفتم ایشالله خودتم یه طوری سرم میزنی ی عمر یادت نره 

بعد باز پرستار خانومه هی غر میزد عصبی شدم رفتم حراست اوردم بعد پرستار خانومه دروغ به حراست میگفت ک اره برا رگ گیری اون اقا اوردم درحالی که چهارتا مریض بودیم میگفت دوتاشو اون اقا بزنه که خیلی بد اخلاق بود و دوتاشو خودش

من زیاد سرم زدم این دوماه اما این پرستار جدیده هربار باش بحثم شده سر اوردن پرستار اقا که اذیت میکنه یا بد میزد یا با عصبانیت میگفت من دلم نمیخواد برات فلان بزنم

⁦→⁠_⁠→⁩

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برانول چیه؟

جای ونست میزنن که مشکلی برا رگ پیش نیاد چون من زیاد سرم میزدم با برانول میزدم مشکلی پیش نیاد مادر بزرگم رگاش پاره شده بود تو زانوش میزدن🫠

⁦→⁠_⁠→⁩

اصلا اشتباه هنین بود پرستار اقارصدد کرد 

اگه قرار بود اقا بدا خانم بسته یا بالعکس چرا جدا کردن

پرستار زنه باید خودش کار انجام می‌داده تهش عذر خواهی میکرد ببخشید امروز سرم شلوغه یکم معطلی داره

اصلا اشتباه هنین بود پرستار اقارصدد کرد اگه قرار بود اقا بدا خانم بسته یا بالعکس چرا جدا کردنپرستار ...

اصن عذر خواهی نکرد که طلبکار بودو توهین میکرد 😑🙂‍↔️

⁦→⁠_⁠→⁩

برانول منظورت انژویوکته؟ خب میخواست با چی بزنه؟ اسکالپ وین؟ درد انژیوکت بیشتر از اسکالپ وین هست که

عزیزم با ونست خواست بزنه من چون زیاد سرم میزنم باید رگم سالم بمونه 🫠و اسکالپ وین رگ ممکنه خراب کنه اینو کار ندارم سری قبلم چیزی نگفتم اما رفتار اون اقا لحنش خیلی زشت بود 

⁦→⁠_⁠→⁩