2777
2789

دوستای گلم من از ۱۴۰۰/۲/۲۵ شروع کردم به گرفتن رژیم.بیشتر پر خوری من جنبه عصبی داشت.ولی هیچ چیزی ارزش ناراحتی نداره تو این دوروزه دنیا.پس تصمیم گرفتم شاد باشم به خودم برسم به هیکلم لباسم فیسم.یسری تجربه های مختلف دارم از مصرف گیاهای دارویی و قرص و ورزش که میخوام شماهم بامن همراه باشید هم من نظراتمو بگم همم شما و باهم دیگه شروع کنیم😍🙏  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیاده روی منظم + کم کردن غذا مخصوصا هله هوله یه جایی وزنت استاپ میشه احتمالا دیگه کمتر نشی. بعدش برو تو پارک بدو و ورزش هوازی بکن. دویدن خیلی خوب کم میکنه. لباس گرم بپوش که فقط عرق کنی.

پیاده روی منظم + کم کردن غذا مخصوصا هله هوله یه جایی وزنت استاپ میشه احتمالا دیگه کمتر نشی. بعدش برو ...

بهوا کرونا کم پیش میاد برم بیرون بدوام.ولی تو خونه چهل مین راه میرفتم.حلقه هم میزدم واقعا فرم میده به کمر و پهلو.ولی چندوقته کمر درد شدید گرفتم جوری که نشستن پاشدن سختمه براهمین فعالیتمو کم کردم.استپ وزنیم ک اره دارم چون من هی رژیم گرفتم هی شل و سفت کردم اشتباهمم وزن کردن دم به دیقه خودم بود🤦باعث ناامیدیم میشد وزنم ثابت بود ولی سایزی جمع میشدم به گفته مامانم ولی ملاک من عدد رو ترازو بود انگار😐چرخش وزنیم رو ۷۸تا۷۱بوده ولی وزن نرمال من باید بین ۵۵تا۶۵باشه.من اصلا هله هوله نمیخورم من علاقم فقططط به غذا بود