2777
2789
عنوان

تاحالاشده مرگ و حس کنید

298 بازدید | 24 پست

بچه ها میگن کسی ک میخواد بمیره خودش یه مدت قبل حس می‌کنه...خودمم خیلیا و دیدم یا شنیدم ک فلانی قبل از مرگش اینو گفته یا فلانی وصیت کردیا فلانی حلالیت طلبیده و ب چندروز نکشیده...الان چندروزه خودم این حس و دارم حتی بیرون میرم همه چیز و یجوری نگاه میکنم انگار فردایی وجود نداره حس میکنم مرگم تو تصادفه چندروزه این حس و دارم و امروز دقیقا تصادف کردم زدم ب ماشین یکی دیگه از تصادف نترسیدم از این حسی ک قبلش خبرداشتم و فکرتصادف توذهنم بود  ترسیدم..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌حتی فوق‌العاده با آدما مهربون شدم کسایی ازشون بیخبرم و میرم میبینم ..مرگ ک آرزومه باهاش مشکل ندارم ولی نمیدونم این طرز فکرم بخاطر افسردگیه ک دارم یا واقعا از اون حسایی ک میگن ..تجربه داشتین؟راهنمایی لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افسردگیه مال فصل بهاره تقریبا اکثرا این حسو دارن تو این فصل خوب میشی 😊

میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید                                          یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیه‌السلام

منم همش فک میکنم وقتی خوشحالم یه اتفاقی میقته

همش حس بدشانسی و بیچازگی دارم

بمیرم ازین حسم بهتره

مدام با خودم درگیرم

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔
چون کردی ملک ذهنت اولا دوما اون بیشتر واس ادمای پاک گرچه بعضی ادمای دبگم حس میکنند ولی شما دقیقل بخا ...

منم اولا گفتم بخاطر جریانات اخیر و افسردگیمه شایدم فکر زیاد ولی امروز بعد تصادف گفتم این دیگه طبیعی نیست

اره یکی از پسرافامیلمون جوون بود هی میگفت قراره اتفاقی بیفته واسم هی ب زنش میگفته بچشم تازه یادگرفته بوده بگه بابا ب همههه میگفته بابا بعد۲۰روزسکته میکنه میمیره اونم توخیابون یهومیفته زمین کنارزنش دکترگفته ایشون ن سیگارمیکشیدن ن مشروب میخوردن همشم چیزاطبیعی و مقوی میخوردن ولی عجیب رگا قلبش بسته شده احیاهم فایده نداشته

وقتی اسمارتیز میخوری....منم یاد کن 
عموما افسردگیه  ولی در موارد خیلی نادر شاید ۱ در ۱۰۰.۰۰۰  علائم مرگ هم هست

افسردگیم ک شدیده در حالی ک چندشبه تا چشممو می‌بندم تو خواب حالت خلسه بهم دست میده وحشتناکه چشمام بستس ولی بیدارم ولی نمیتونم تکون بخورم