2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 63 پست
چقد ایران خراب شده منم خیلی اینچیزارو تو دور و برم میبینم بخدا ادم نمیدونه دیگه به کی اعتماد کنه که ...

اره پس چی ۱ ماه مادرم خونمه این میره ۴ صب میاد ۶ صب میاد ۸ صب میاد گاهی نمیاد گاهی فردا ۵ غروب میاد 

گل خانوم این آشغال ۵۰ میلیون به مادرم بدهکار ۱۲ میلیون به خواهر کوچیک ۸۸ میلیون هم مادرم بهش چک داده ...

خب تو که اینو میشناختی چرا گذاشتی خونوادت انقد پول بهش بدن 

پس تا پولارو پس نگرفتی هیچ کاری نمیتونی بکنی از این اشغال همه کاری برمیاد

میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید😍😍مرسی❤️

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اره پس چی ۱ ماه مادرم خونمه این میره ۴ صب میاد ۶ صب میاد ۸ صب میاد گاهی نمیاد گاهی فردا ۵ غروب میاد& ...

وای چقد سخت بچه هم داری؟! 

خدا ب زمینشون بزنه اه حالم بهم خورد چقد ی ادم میتونه کثیف باشه بیشرف.. 

خب تو که اینو میشناختی چرا گذاشتی خونوادت انقد پول بهش بدن  پس تا پولارو پس نگرفتی هیچ کاری نم ...

این یه طوری بود که فامیل من سرش قسم میخوردن به من میگفت بزار رو چشمات 

این یه طوری بود که فامیل من سرش قسم میخوردن به من میگفت بزار رو چشمات 

این دیگه خیلی از حد گذرونده یخورده از تاپیک قبلتو خونودم نتونستم کامل بخونمش از بس حرص خوردم این دیگه خیلی ول شده فقط هرطوری هست پولای خونوادتو ازش بگیر و برو دیگه از من میشنوی کاری به کارش نداشته باش بزار هروقت میخاد بره و بیاد 

چون دیگه میدونی چیکارس پیگیرش نشو نادید بگیرش

این دیگه خیلی از حد گذرونده یخورده از تاپیک قبلتو خونودم نتونستم کامل بخونمش از بس حرص خوردم این دیگ ...

نیستم اصلا سلام هم نمیکنم دایورتش کردم دیشب به مامانم پیام داد من دیگه زود میام با من صحبت کنه من آشتی کنم که من بهش فهش کشیدم و مادرم هم گفت دیدیمت با دختره 

فعلا بیخیالی طی کن هرچی خدا بخواد...چنان با سر میخوره زمین

واگزارش کردم به خدا ایشالا سر خواهرش بیاد ولی واسه اون دختره خراب حتما شرخر استخدام میکنم از خجالتش درمیام

نیستم اصلا سلام هم نمیکنم دایورتش کردم دیشب به مامانم پیام داد من دیگه زود میام با من صحبت کنه من آش ...

دیگه نه فحش بده نه حرص بخور مرتیکه اشغال پرو خودتو بزن اون راه بخدا منکه میگم این همه چیش برباد میره زمین گرده 

اصلا این چیه که خودتو درگیرش کردی بزار هرغلطی میخاد بکنه لیاقت تورو نداره ندید بگیرش ادم بشو نیست که بدتر خودتو داغون میکنی... 

این دیگه خیلی از حد گذرونده یخورده از تاپیک قبلتو خونودم نتونستم کامل بخونمش از بس حرص خوردم این دیگ ...

وای دیشب وقتی فهشش دادم پاشد داد بیداد کردن با لگد زد پلوپزمو پرت کرد البته منم کم نزاشتم گفتم پولت کثیف پول ....کوشی و جاکشی هست

واگزارش کردم به خدا ایشالا سر خواهرش بیاد ولی واسه اون دختره خراب حتما شرخر استخدام میکنم از خجالتش ...

خدا نسل جفتشون و منقرض کنه میخوای ی ادمی و بگیر باهوش باشه احمق نباشه وقتی کار ب جاهای باریک کشید سریع تو رو لو بده