2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=190946935]سفر روح مایکل نیوتن  ولی تناسخ درست نیست[/QUOTسرنوشت روح از مایکل نیوتن تازه تمومش کردم همین کتاب مجذوبم کرد ک بیشتر بدونم سفر روح و قبل سرنوشت روح نوشته؟

پندار خدا یه کتاب اتئیستیه ولی یچیزاییم راجب تناسخ گفته

نویسندس کیه عزیزم امکانش هست ی توضیح مختصر بدی تناسخ و واضح توضیح داده مثلاً مثل مایکل نیوتن سوژه ها بهش گفتن یا خودش نوشته

[QUOTE=190946935]سفر روح مایکل نیوتن  ولی تناسخ درست نیست[/QUOTسرنوشت روح از مایکل نیوتن  ...

اره دسته بندی کرده روح ها رو کلا مثلا روح متوسط روح پیشرفته خوندمش ولی وقت تلف کردم کلا کتاب رو پایه خرافه ای ب اسم تناسخه

اره دسته بندی کرده روح ها رو کلا مثلا روح متوسط روح پیشرفته خوندمش ولی وقت تلف کردم کلا کتاب رو پایه ...

دقیقا منم سرنوشت روح و خوندم همینجوری بود ولی کلا دید منو عوض کرد واس همین نسبت ب اون کتاب و چیزی ک از قدیم تو سرم کردن موندم میخام یچیزی باشه بتونه بهم کمک کنه ببینم کدوم درسته

دلیل علمی وجود ندارد ه ک قرآن گفته خداس

خود خدا گفته 

ب نظم آیات توجه کن با معنی بخون 

انسان معمولی نمیتونه اینو نوشته باشه تازه ی سری احکام ازش استخراج میشه ک ب نفع بشره اگه نوشته انسان بود میتونست جور دیگه ای بنویسه

دلیل علمی نداره 

من امروز ی کلیپ دیدم برگام ریخت 

خانمه ده تا زندگی قبلی خودشو ب یاد داشت 

حتی گفته بود تو زندگی اول غارنشین بودم آدرس داده غار هم پیدا کردن 😱😨خیلی جالب بود 

راستش اگه قطعا میگفتم تناسخ خرافاته الان دیگه اینو نمیگم امکانش هست چون

من امروز ی کلیپ دیدم برگام ریخت  خانمه ده تا زندگی قبلی خودشو ب یاد داشت  حتی گفته بود ت ...

منم یکی دو مورد اینجوری دیدم ک طرف زندگی قبلیش یادش بود حتی ادرسا و همچین درست بود تو کشور دیگه درصورتی اصلا ب اون کشور نرفته بود...هنگ کردم و برام جالب شد بیشتربدونم

منم یکی دو مورد اینجوری دیدم ک طرف زندگی قبلیش یادش بود حتی ادرسا و همچین درست بود تو کشور دیگه درصو ...

منم امروز ک این کلیپ رو دیدم متعجب شدم 

واقعا جز خدا هیچکس نمیدونه چی میشه 

کاش میدونستیم......