2789
عنوان

رشد قد😬😬😬

| مشاهده متن کامل بحث + 1569 بازدید | 79 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

واااه پس خوبه دیگ خیلیم خوبه بهش بگو بهونه نیار😀😂

کلا الکی بهونه میگیره😒😂

ایران به خاک خسته توسوگند،به بغض خفته دماوند😞 که شوق زنده ماندن من،به شادی تو خورده پیوند😞 ایران اگر دل توراشکستند،تورا به بند کینه بستن😞چه عاشقان بی نشانی،که پای درد تو نشستند😞 خدایا ایرانمون رو نجات بده تا بتونیم همه ما در کشورمون اسایش و ارامش داشته باشیم نگران اینده خودمون و بچه هامون نباشیم😞💔🇮🇷
بابا نا امیدمون نکنید من ۱۵۸ برم خودکشی کنم

نه بابا خیلیم خوبه من واقعا موندم چرا اینجوری میگن الان همههههه اطرافیان همینن چی چی میگن 170 منکه از هر 30 نفر فوقش دو نفرو میبینم که بالای 170 اند

یجوری میگن انگار اینجا اروپاس

اینجا ایرانه میانگین قد خانما همینقدره

خوبه الان قد بلند همه دوس دارن😁 ، و دارن دارو میخورن‌بلند شن 

کسی از تزریق هورمون خبر داره؟

بنظرتون خوبه؟؟؟

کاربری بدبخت باز افتاد دست سه نفررر😉🩵
مدل نمیشی چرا؟

دوس ندارم

ایران به خاک خسته توسوگند،به بغض خفته دماوند😞 که شوق زنده ماندن من،به شادی تو خورده پیوند😞 ایران اگر دل توراشکستند،تورا به بند کینه بستن😞چه عاشقان بی نشانی،که پای درد تو نشستند😞 خدایا ایرانمون رو نجات بده تا بتونیم همه ما در کشورمون اسایش و ارامش داشته باشیم نگران اینده خودمون و بچه هامون نباشیم😞💔🇮🇷
خوبه الان قد بلند همه دوس دارن😁 ، و دارن دارو میخورن‌بلند شن 

اره بابا😌😌

نه بابا خیلیم خوبه من واقعا موندم چرا اینجوری میگن الان همههههه اطرافیان همینن چی چی میگن 170 منکه ا ...

نیکا فلاحی شاخ اینستا قدش ۱۵۵😂😂😂

چقدرم فالوور داره😀😂

به نظر من تو ایران ۱۶۰ واسه خانم قد معمولی به حساب میاد چون اقایون هم قدشون بین ۱۷۰ تا ۱۸۵هست باید ...

اره بابا فاصله باید جوری باشه ک بشه رفت بیرون🤣😂

کسی از تزریق هورمون خبر داره؟ بنظرتون خوبه؟؟؟

خوب نیست رشد قد توسط هورمون های جنسی فک کنم باشه هیپوتالاموس و... اگ اشتباه نکنم 

اینا بره بالا یا پایین سیستم بدن یجاهاییش خراب میشه بنظرم طبیعی خیلی خوشکلتره😌

اره واقعا  خودش هی میگ کوتاهه

تو این سن دخترا حساس میشن ینی اگه 99 نفر کوتاه تر از خودشون ببینن حرفی نمیزنن اما خدا نکنه یه بدبختی ازونا بلند تر باشه دیگه هی میگن من کوتاهم فلانم

منم 17 سالمه من همش گیر میدادم چرا سینه های من کوچیکه و فلانه😂😂😂

الان تو سریال های ترکی میبینم سوپراستار سینه هاش از من کوچيک تره به قول مامانم تا چند سال دیگه سینه کوچیک مد میشه جوش نزن🤣🤣

از راه فیزیکی دهنشو ببند😀😂🤣

حتما🤭