2789
عنوان

رشد قد😬😬😬

| مشاهده متن کامل بحث + 1569 بازدید | 79 پست
چندی؟

۱.۷۹ میگه دوست داشتم ۱.۷۰ بودی😒

ایران به خاک خسته توسوگند،به بغض خفته دماوند😞 که شوق زنده ماندن من،به شادی تو خورده پیوند😞 ایران اگر دل توراشکستند،تورا به بند کینه بستن😞چه عاشقان بی نشانی،که پای درد تو نشستند😞 خدایا ایرانمون رو نجات بده تا بتونیم همه ما در کشورمون اسایش و ارامش داشته باشیم نگران اینده خودمون و بچه هامون نباشیم😞💔🇮🇷
اگه میتونه روزی سه لیوان بخوره راحت سه چهار سانت رو شاخشه من راهنمایی بودم 164 بودم انقدر شیر خوردم ...

حتما روزی سه لیوان رو میگم بهش بدن اخه باید رشد کنه

کاربری بدبخت باز افتاد دست سه نفررر😉🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه كم تحركي وچاقي باعث كاهش رشد قدي ميشه كه ماشاالله هشتاد نودي ها اكثرا كلا پاي گوشي ولپتاب هستن

ربطی نداره قد ارثی هستش😁 هرکی ارثیتش قد بلند باشه خودشم بلند میشه چه تحرک داشته باشه چ نداشته باشه😁😁😁

چقدر خوب من خودمم رشد داشتم  پریود شدم ۱۵۷بودم الان شدم ۱۶۷  ک دلم میخواد کوتاه تر بودم ...

من کفش لژ دارم کم میپوشم پاشنه بلند که اصلا نمیپوشم

ایران به خاک خسته توسوگند،به بغض خفته دماوند😞 که شوق زنده ماندن من،به شادی تو خورده پیوند😞 ایران اگر دل توراشکستند،تورا به بند کینه بستن😞چه عاشقان بی نشانی،که پای درد تو نشستند😞 خدایا ایرانمون رو نجات بده تا بتونیم همه ما در کشورمون اسایش و ارامش داشته باشیم نگران اینده خودمون و بچه هامون نباشیم😞💔🇮🇷
خودش چنده مگ ینی بهم نمیاین؟؟؟

چرا بهم میایم خودش ۱.۹۵ هست

خیلیم خوبه کجاش کوتاهه؟!؟؟؟ 

منم همینم و واقعا همههههههه دور و بریام چه هن سن چه بزرگتر همینن 

دیگه فوق فوقش 165 اند

اما من همه اطرافیانم همینن واقعا موندم چرا بعضیا میگن کوتاهه الکی بچه رو نترسونین 

لابد این قد کوتاه هایی که می‌بینیم تو خیابون هم توریست اند😏

😱🥱😱 ۱۷۹ خیلی دراززززززه واسه دختر😂😂 ببخشید

نه خواهش میکنم🙂من قدم ارثیه وخودم همیشه ورزش میکردم باشگاه والیبال و شنا همیشه میرفتم بی تاثیر نبودن

[QUOTE=190933024]من کفش لژ دارم کم میپوشم پاشنه بلند که اصلا  دلت میاااد من عاشق کفش پاشنه بلن ...

منم دوس دارم ولی اگه بپوشم خیلی درازتر میشم😬😂

خیلیم خوبه کجاش کوتاهه؟!؟؟؟  منم همینم و واقعا همههههههه دور و بریام چه هن سن چه بزرگتر همینن& ...

اره واقعا 

خودش هی میگ کوتاهه

کاربری بدبخت باز افتاد دست سه نفررر😉🩵