2777
2789
عنوان

خاله شدن اونم از نوع دو قلوش

1085 بازدید | 55 پست

بچه ها همین روزا دارم خاله میشم اونم خاله دوتا دوقلوی گل پسر گوگولی به همین خاطر 30 -40 پارت پایانی رو تا اخر هفته میزارم بعد نیستم میرم پیش بسوی کمک به خواهری

داستان بعدی همون طور که گفتم یه سرگذشت واقعی از یه دوست که ازم خاسته بنویسم ولی یکم جنجالیه تو پارت گذاریش دودلم حالا نظر بدین بزارمش یا نه چون هیچکدوم از اتفاقاتش نوشته من نیست حقیقته حالا میخایین بعد از اینکه اومدم چند پارتی بزارم اگه دوست داشتین ادامه میدم.

دوستای گلم برای خواهریم کلی دعا کنین ممنون از همتون🌹❤

من به ارزوهام قول رسیدن دادم🦾

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه باشه ولی من پسر دوست ندارم اگه دختر بود خیلی بهتر بامزه تر  میشد

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
دختر داره بچه اولش دختره

واقعا چه خوب دختر یه چیز دیگه است بخدا شیرین عسل 

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
خدا ب خواهرت رحم کنه منم دوقلو دارم پوستم کنده شده

ولی چه عالی 

به نظرتون میشه با دارو دوقلو باردار شد 

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
بله صد البته. البته خواهر من طبیعی دو قلو باردار شد ولی با دارو میشه

فدات گلی 

به سلامت خواهر زاده هات دنیا بیان😍😍😍😘

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘