2777
2789
عنوان

صرافی معتبر ارز های دیجیتال

22910 بازدید | 33 پست

صرافی غیر از نوبیتکس میشناسید ک معتبر باشه؟

آنهایی که قلب مان را آتش زدند...                               خود از بوی دود گلایه کردند...

هیچکدوم از صرافی ها مورد اعتماد نیستن . حتی صرافی های خارجی زیادی داشتیم یهو جمع کردن . بحث تحریم رو که بزاریم کنار ولی به طور کلی خرید و فروش از صرافی  های خارجی به صرفه تر هست . این پیشنهاد نیست فقط نظر شخصی منه . چون دیدم صرافی ایرانی چطور موقع فروش و دادن پول اذیت کرده. خلوتی و دیر نقد شدن که بماند . حداقل خارجی زود فروش میره . لطفا کامل اموزش ببینید و پادشاهی کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچکدوم از صرافی ها مورد اعتماد نیستن . حتی صرافی های خارجی زیادی داشتیم یهو جمع کردن . بحث تحریم رو ...

من نوبیتکس گذاشتم ۱۰۰ تومان تا حالا که نصفش ضرر شد بازم میخوام امتحان کنم نوبیتکس ارزاش کمه صرافی خارجی معتبر لطف می کنین معرفی میکنین فرقش با ایرانی چبه کارمزد کمتر‌

من نوبیتکس گذاشتم ۱۰۰ تومان تا حالا که نصفش ضرر شد بازم میخوام امتحان کنم نوبیتکس ارزاش کمه صرافی خا ...

به این نکته توجه داشته باشید که صرافی‌های بین‌المللی به‌دلیل تحریم‌ها به کاربران ساکن ایران اجازه فعالیت نمی‌دهند و ریسک مسدود شدن حساب وجود دارد. با این حال، اغلب کاربران ایرانی در حال حاضر از بایننس استفاده می‌کنند. با سرچ «آموزش صرافی بایننس» می‌توانید نحوه تبدیل ارزهای دیجیتال در این صرافی را یاد بگیرید. کارمزد صرافی بایننس در سطوح مختلف کاربری متفاوت است. به‌عنوان مثال، افرادی که حجم معاملات ماهانه‌شان به زیر ۵۰ بیت کوین می‌رسد، برای هر معامله ۰.۱ درصد از مبلغ معامله را پرداخت می‌کنند.

من نوبیتکس عضوم اما رمزینکس خیلی بهتره نوبیتکس کارمزداش بالاتره رمزینکس سرعت واریز و برداشت ارز دیجیتال و برداشت ریالیش عالیه .. خواستید لینک ثبت نامش رو میذارم. برداشت ریالی اگه درخواست تا ساعت یازده ثبت بشه همون روز پول تو حسابتونه . واریز ارز هم آنی هست پشتیبانی ۲۴ ساعت چت آنلاین هم داره : کد معرف : 590741 

از لینک زیر میتونید ثبت نام کنید . اپلیکیشن هم داره 

https://ramzinex.com/exchange/register?ref-code=590741

برای ترید در رمزینکس باید احراز هویت انجام بدید در ضمن کارمزدهای معاملات با توجه به تعداد معاملات و حجم معاملات شما تغییر میکنه و رفته رفته که بیشتر ترید میکنید کارمزدها میاد پایین مثلا سفارش دهنده فروش از ٪0.35 به 0.3٪ و بعد به 0.25٪ و بعد به 0.2٪ کاهش پیدا میکنه همینطور سفارش گیرنده خرید از0.3٪ به 0.25٪ و بعد به 0.2٪ درصد کاهش پیدا میکنه .. بازار تتر با دلاری هم که 0.1٪ هست کارمزدش در اوایل 

سلام دوستان راستش من تا الان تو صرافی های (ارز دیجیتال) ایرانی مختلفی ثبت نام کردم که به نظرم صرافی بیت پین از همشون مناسب تره چون هم بیش از صد ارز رو میشه تو این صرافی معامله کرد و هم تیم پشتیبانی خوب و قوی داره ، من یک لینک دعوت دوستان رو میدم خدمتتون که اگه هنگام ثبت نام این کد رو وارد کنید (میتونید کپی و بعد الصاق کنید) بعدا هر معامله ای که تو این صرافی انجام بدید صرافی بیت  پین۱۵ درصد از اون معامله رو هم برای شما تخفیف میده و هم برای من ۱۵ درصد تخفیف میده که خیلی خوبه یعنی هم من سود میکنم و هم شما که هنگام ثبت نام کد دعوت من رو وارد کردید این رو هم بگم که من تو کد دعوت نسبت سود رو مساوی قرار دادم یعنی ۱۵ به ۱۵ و بی عدالتی نکردم که مثلا ۳۰ به ۰ یا ۲۵ به ۵ یا ۲۰ به ۱۰ قرار بدم و این یعنی انصاف و عدالت پس هر وقت خواستین تو صرافی بیت پین ثبت نام کنید این کد (لینک دعوت) رو وارد کنید و تو معاملات ۱۵ درصد تخفیف بگیرید

سلام دوستان راستش من تا الان تو صرافی های (ارز دیجیتال) ایرانی مختلفی ثبت نام کردم که به نظرم صرافی بیت پین از همشون مناسب تره چون هم بیش از صد ارز رو میشه تو این صرافی معامله کرد و هم تیم پشتیبانی خوب و قوی داره ، من یک لینک دعوت دوستان رو میدم خدمتتون که اگه هنگام ثبت نام این کد رو وارد کنید (میتونید کپی و بعد الصاق کنید) بعدا هر معامله ای که تو این صرافی انجام بدید صرافی بیت  پین۱۵ درصد از اون معامله رو هم برای شما تخفیف میده و هم برای من ۱۵ درصد تخفیف میده که خیلی خوبه یعنی هم من سود میکنم و هم شما که هنگام ثبت نام کد دعوت من رو وارد کردید این رو هم بگم که من تو کد دعوت نسبت سود رو مساوی قرار دادم یعنی ۱۵ به ۱۵ و بی عدالتی نکردم که مثلا ۳۰ به ۰ یا ۲۵ به ۵ یا ۲۰ به ۱۰ قرار بدم و این یعنی انصاف و عدالت پس هر وقت خواستین تو صرافی بیت پین ثبت نام کنید این کد (لینک دعوت) رو وارد کنید و تو معاملات ۱۵ درصد تخفیف بگیرید پس من کد رو پایین قرار میدم👇rvDT4JdX

سلام من یه سالے هست که تو صرافے ایرانے بیت پین کار خرید و فروش ارز دیجیتال رو انجام میدم و به نظرم از بین صرافے هاے ایرانے از همه مناسب تره چون حدودا ۱۲۰ رمز ارز رو داخل این صرافے میشه خرید و فروش کرد و دوم اینکه تیم پشتیبانے قوے هم داره .حالا اگه خواستین خرید و فروش ارز دیجیتال انجام بدین من لینڪ صرافے رو پایین گذاشتم که با لمس این لینڪ شما به سایت صرافے بیت پین هدایت میشین و کار ثبت نام رو میتونید انجام بدید ،چون این لینکے که من گذاشتم حاوے کد رفرال یا همون کد دعوت هست صرافے بیت پین بابت هر معامله اے که انجام بدید ۱۵٪ به شما تخفیف میده و البته من هم ۱۵٪ تخفیف مے گیرم که در واقع یڪ نسبت برد - بردهست یعنے هم من سود میکنم و هم شما اون هم به طور مساوے https://bitpin.ir/signin/?ref=Z5aIC1vB

من از صرافی تتر بازار  استفاده میکنم خیلی خوب برام توضیح دادن و راحت خرید و فروش تتر رو باهاشون انجام میدم، کار کردن با اپلیکیشن تتر بازار هم خیلی راحت بود در کل من راضی هستم 

https://tetherbazzar.com/