2777
2789
عنوان

وقتی عکس با شوهرم میذارم خانواده شوهرم هیچ ریپلایی نمیکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 2019 بازدید | 53 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم دیدن خوشبختیتو ندارن

❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨‍👩‍👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨‍💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚

منم چیزی نمیگم 

خب چی بگیم

خوش باشن همه با هم

شما ریپ میکنی دلیل نداره بفیه هم ریپ کنن که😂

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
عزیزم چجوری وزن کم میکنی تاالان جواب گرفتی؟؟؟؟؟

رژیم کتو گرفتم ولی کل موهام ریخت دندونامم پوک شد توصیحاتش تو نت هست

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐
منم چیزی نمیگم  خب چی بگیم خوش باشن همه با هم شما ریپ میکنی دلیل نداره بفیه هم ریپ کنن که😂

نمیدونم والا

اخه ادم مگه میشه داداشش رو خوشحال ببینه ریپ نکنه 

بعد جالبه زیر پستای بقیه کلی قربون صدقه میرن

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐
والا😁😂

واسه ماهم همینن مثل چی نگاه میکنن دریغ از یه قلب یه بوس.البته ماله ما واسه برادرزادشون هم همینن.کلا چیزی ک عروس بذاره فقط نگاه.حالا من بیشتر میسوزونمشون چون استوری هاشون اصلا نگاه هم نمیکنم😂😂😂😂😂

البته اینم بگم منو از اول هم بنا به دلایلی دوست نداشتن  ولی من اگه زنداداشم با داداشم عکس بذار ...

فدا سرت 

شاد باش 

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 

منم بیشتر نگاه میکنم گاهی ریپ میزنم،ولی قصدی ندارم

یعنی باید هردفه هرچی گذاشت یه واکنشی نشون بدم؟؟؟

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍

عزیزم من بی طرف.نه شما رو میشناسم نه قوم شوهرتو 

اگه همچین استوری از کسی ببینم واسه همیشه از چشمم میفته.حس میکنم طرف چقد خودشیفتست که فک میکنه اگه جواب بدم و ندم منطوری دارم و چشمم دنبال زندگیه اونه!! جات بودم سریع پاکش میکردم.قشنگیش به اینه که حتی اگه حسودن ببینن و بسوزن.نه اینکه بگی فلانی فلانی من فهمیدم سوختی .اون دیگه ارزش خودت پیاد پایین .با این طرز بیانت.اونا هر چی هستن تو های کلاس باش

این پستم در مورد اون استوریته که گفتی چشم خوشبختیمو ندارید اب هویج بخورید چشماتون وا شه!!😐😆

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)