2777
2789
عنوان

هلال احمر

155 بازدید | 13 پست

بچه ها کسی میدونه زمان ثبت نام دانشگاه هلال احمر بدون کنکور۱۴۰۰ کیه؟؟

اگه کسی میدونه لطفا کمکم کنه

بنام خداوندی که تمام خواسته های مارا میشنود واگر با ذهن خودمان جلویش را نگیریم همه را اجابت میکند.
خیر اعلام میشه. تو علوم کاربردیه

من همین الان شنیدم از اوایل شهریور ثبت نام شروع میشه

بنام خداوندی که تمام خواسته های مارا میشنود واگر با ذهن خودمان جلویش را نگیریم همه را اجابت میکند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر اعلام میشه. تو علوم کاربردیه

شما خودتونم میخواید ثبت نام کنید؟!🤔🤔🤔

من نه. ولی خبرش رو داشتم کجا ثبت نام میکنن

بنظرت دانشگاه خوبیه؟؟درموردش چیزی میدونی؟؟

قبلا در موردش خوندم خوبه ولی شهریه اش ...

شهریه اش که میگن کمتر از دانشگاه های آزاده🤔

کمتره ولی واسه رشته هایی مثل پزشکی هلال احمر یک میلیون اینا میشه...البته قیمت جدید رو ندیدم

آها ممنونم بابت راهنماییت🍃🌹

موفق باشی🌺

گلممم هلال احمر دانشگاه داره!؟؟ ثبت نام کردین !!! میشه یه توضیح بدی فدا😍❤

والا میخواستم ثبت نام کنم ولی دیگه نشد بجاش رفتم روانشناسی😂