2777
2789

من دخترم تقریبا دو سه هفته است لکنت پیدا کرده مثلا میگه مممممم مامان  این مدلی تو کفتن کلمات مشکل پیدا کرده ، شیش سالشه و مهر باید بره مدرسه.اولش خیلی کم بود اصلا دیده نمیشد تو حرفاش الان یه هفته است شدید شده

تو رو خدا کسی تجربه شو داره کمکم کنه؟

باید ببرم گفتار درمان؟

پزشک عالی میشناسین؟

سلام به مادرم ... اولین وطن ... آخرین تبعیدگاه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله با گفتار درمانی حل میشه.

هم اینکه میتونید یه مدت اینی که میگمو امتحان کنید.یه آینه بذاریدجلوش ازش بخواین برای خودش قصه تعریف کنه. قبلش بهش یاداوری کنید که قصه رو شمرده شمرده تعریف کنه. و موقع حرف زدن هم آرام و شمرده حرف بزنه. سریع رفع میشه.

هرچقد بیشتر صحبت کنه  بهتر میشه. 

داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔
بله با گفتار درمانی حل میشه. هم اینکه میتونید یه مدت اینی که میگمو امتحان کنید.یه آینه بذاریدجلوش ا ...

ممنونم

گفتار درمان خوب میشناسید معرفی کنید؟

ممنونم گفتار درمان خوب میشناسید معرفی کنید؟

احتمالا دلیلش از روزی شروع شده که بین شما و پدرش جدال لفظی بوده. 

بشینید دقیقابه روزی که این اتفاق افتاده فکر کنید قطعا یه اتفاقی تو خونه افتاده یه شوک ناگهانی به بچه وارد شده. 

میتونه داد و بیداد پدرش باشه یا یه ترس یهویی. 

باور کنید خودتونم میتونید درمانش کنید. با آرامش صحبت کنید محیط خونه آروم باشه. ازش بخواین در صحبت کردن عجله نکنه. همین به راحتی هرچی بزرگتر بشه خیلیییی خیلی کمرنگ میشه. و حتی کامل از بین میره.

نه متاسفانه من کسی رو نمیشناسم

داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔
احتمالا دلیلش از روزی شروع شده که بین شما و پدرش جدال لفظی بوده.  بشینید دقیقابه روزی که این ا ...

شاید

پدرش مناسفانه اصلا جلو بچه مراعات نمیکنه و خیلی داد و بیداد میکنه

این وضعیت بد اقتصادی هم روش فشار اورده دیگه تو خونه هم شده مثل مغازه که میره