2777
2789

من ی جلسه لیزر رفتم خیلی راضی بودم برا بیکینی و زیر بغل ولی نمیتونم برم شهری ک رفته بودم 

تو شهر خودمون یکی هست ک انجام میده ترکیبی دو دستگاه یکیش الکس دایود ایا مشکل نداره اینجا برم راضی نبودم دوباره همون شهر برم ینی دستگاها فرق داشته باشه عیب نداره؟ 

پرایم لیز؟

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم میخوام واسه بدنم بدم کم مو هستم ربطی نداره چون بیشتر بخاطر پوستم میخوام برم ک صاف بشه؟؟؟؟تجربه ات چطور بوده یکم توضیح میدی درد داره یا نه؟

بعداز ۵سال بودن توی نی نی سایت خدایی نفهمیدم کاربرا چه اصراری دارن دروغ بگن ...یا حرفی نزن یا شبیه حرفات باش. 
اینکه گفتید ینی چی؟

تکنولوژی که گفتی مربوط به پرایم لیز هست

منم از همین استفاده کردم راضیم

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
من مجردم بنظرت برم؟ چند وقتی یه بار باید بریم؟

منم نامزدم هنو ازدواج نکردم و اره حتماااا برو من موهام کم پشته موم میزدم حال نداشتم ۵۰ روز ی بار وایسم عااالیه یهو ۵۰ درصد شد و زیر بغل ک کلا درنیومد ولی جلسه درمانیش ۶تا۸ جلسه واسه شهر ما ۱۵۰ میشه بیکینی زیربغل

منم خودم دارم میرم دستگاهش دایود هست راضیم.... بعدشم ن دستگها باهم فرق میکنن قبول نمیکنن کلا باید بای دستگا بری... خاهر شوهرمنم ی جلسه رف جای دیگ بعدش اومد همون جایی ک من رفتم قبول نکردن گفتم نمیشه 

زمین فقط جای ما انسان ها نیس جای حیونا هم هست باحیوانات مهربون باشیم🐈🐰🤗

دوستان تو شهرما دوتا متخصص دستگاه الکساندریت دارن ولی یکیشون مدل ۲۰۲۱

ایا فرقی داره؟؟

بعد اینکه چه دستگاهای لیزری اسمشون شبیه الکساندریته؟

هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)