سلام دوست جونا.ما طبقه بالای مادرشوهرم هستیم متاسفانه.دخترمم ۱۰ ماهشه.مادرشوهرم خیلی ادا وسواسا رو در میاره و دایم در حال تمیز کردنه.بماند ک بعضی وقتام من رفتم پایین دیدم بهم ریختس هیچی نگفتم چون گفتم بمن ربطی نداره این نکبت هروقت میاد بالا چون اسباب بازیای دخترم پهنه تو هال حالا همه چیز مرتب و تمیزه ها فقط اسباب بازی کف خونس.این فوری به دخترم میگه دختر گلم چرا خونتون مث بازار شامه چرا خونتونو اینجوری کردی هزاربار تاحالا گفته نمیدونم چی بش بگم ک دهنش رو ببنده
وقنی که دختر کوچکی بودم،هیچکس بهم نگفت تو دختر خوشکلی هستی! به نظرم باید به تمام دختران کوچک،حتی اگر زیبا نباشند،گفته شود که تو چقدر زیبا هستی...!مرلین مونرو
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حسِ خوب یعنی رنگِ صورتی ، آخه خیلی ملیح و لطیفه 🌸 هدفم از بودن توی نی نی سایت اینه که با تجربیاتم دیگران رو با توجه به موضوع تاپیک شون در حد توانم راهنمایی کنم . ((دختر صورتی سابق از سال ۹۷)) 🤍
وا اسم مادرشوهرا بد رفته وگرنه بنده خدا بهت چیزی نگفته گفته دختر گلم خونت تمیز باشه
کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنمگفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟