2777
2789
عنوان

حاضر جواباش ببان وسط

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکه شوهرت کاری نمیکنه وقتی مادر شوهرت اومد بهش بگو ببخشید اینجا بازاره اگه خریدار نیستید بفرمائید چی ...

دهه هشتادی هستی ؟

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩

نمیدونم چرا من هیچ چیز بدی تو حرفش ندیدم!🤔

داره به دخترت میگه

مثل خودمون هم که ممکنه گاهی به بچه بگیم چقدر به هم ریختی همه جا رو دختر جون یا پسر جون😄

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

وا اسم مادرشوهرا بد رفته وگرنه بنده خدا بهت چیزی نگفته گفته دختر گلم خونت تمیز باشه

عزیزم خونه تمیزه فقط اسباب بازیای بچه ریخته بچه ده ماهه ک نمیشه بهش گفت نریز تمیز باش ک!هرچقدرم جم کنی دوباره میره سراعشون.به بچه ده ماهه هر چقدرم بگی فایده نداره پس داره بمن میگه.بعلاوه با یکبار و دوبار و سه بار باور کن ناراحت نمیشم با ده بار گفتن دیگه ادم بهش برمیخوره

وقنی که دختر کوچکی بودم،هیچکس بهم نگفت تو دختر خوشکلی هستی! به نظرم باید به تمام دختران کوچک،حتی اگر زیبا نباشند،گفته شود که تو چقدر زیبا هستی...!مرلین مونرو
20 سالمه چون نام کاربری زدم 80 گفتی مادر شوهر های جدیدم باید بفهمن زندگی خصوصیه برای همین عصبی شدم ...

حالا که ۲۰ سالته بذار یه چیزی و‌خواهرانه بهت بگم 

همیشه دعا کن خدا یه مرد محترم و با شخصیت تو زندگیت بیاره 

ولی همون مرد با شخصیت و محترم با زنی که به مادرش یا حتی مادر خودش ( مادر زنش ) توهین کنه ، زندگی نمیکنه 

کلا آدمای محترم دنبال یکی مثل خودشونن 

پدر و مادرا ممکنه یه سری حرفها بزنن ، آدم میتونه نشنیده بگیره ، مثل حرف مادرشوهر استارتر

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
حالا که ۲۰ سالته بذار یه چیزی و‌خواهرانه بهت بگم  همیشه دعا کن خدا یه مرد محترم و با شخصیت تو ...

عزیزم یکمی دقت کن عنوان سایت نوشته حاضر جواب خودش خواسته یه چی سنگین و رک بگه منم گفتم اکع نمیخواست اینطوری عنوانش این نبود