2777
2789
عنوان

کیا پلاکت پایین بودن سزارین شدن؟؟

8659 بازدید | 23 پست

خواهرم پلاکتش پایین بود سزارینش کردن حالا گفتن میبرنش آی سی یو . کسی بوده اینجوری باشه خیییلی نگرانم بدنم داره می لرزه 

نگران نباش عزیزم من ژنتیکی پلاکتم پایینه دو تا زایمان داشتم محض احتیاط بردنش وضعیتش خوب که شد میارنش بخش 

برای خوشبختی همتون صلوات میفرستم ♥️شما هم اگه دوست داشتید برام صلوات بفرستید😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاله شدنت مبارک😙💛💙

منم پلاکتم پایین ..نگران نباش خون میزنن بهش خوب میشه انشالله

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل افرجهم

خدایادلم یه خونه بزرگ 🏠میخواد😖که وسایلای خوشگلمو توش بچینم بچه هام از داشتن اتاق هاشون شاد باشن.وبا سلامتی وخوشی بریم توش..این خونهدای ک هستیم 1اتاق داره ک هم انباریه هم اتاق خواب.. برای خونه دار شدنمون صلوات بگید هر کی برام صلوات گفت لایک کنه برا حاجتش سوره قدرمیخونم
دقبق نمیدونم دیروز ۷۰ هزار بود ولی خب از دیروز هش پلاکت زدن و دارو بش دادن

خدا را شکر بد نیست وضعیتش ...باور می کنی من با پلاکت  ۳۵ زایمان کردم ....اصلا نگران نباشید انشالله زودی میره تو بخش ...خاله شدنت مبارک عزیزم

دارم میمیرم بخدا تو شهر غریب هستم و دورم ازشون 

عزیزم اصلا جای نگرانی نداره..برو برای سلامتی خودش ونی نی ی سوره بخون توقران تا خودتم اروم بشی..ولی بدون اصلا نگران نشو..

خدایادلم یه خونه بزرگ 🏠میخواد😖که وسایلای خوشگلمو توش بچینم بچه هام از داشتن اتاق هاشون شاد باشن.وبا سلامتی وخوشی بریم توش..این خونهدای ک هستیم 1اتاق داره ک هم انباریه هم اتاق خواب.. برای خونه دار شدنمون صلوات بگید هر کی برام صلوات گفت لایک کنه برا حاجتش سوره قدرمیخونم
ممنون عزیزم

قربونت گلم نگران نباش من حالا پلاکتم ۹۰ هزاره دارم زندگی می کنم بعضی وقتا هم باز پایین تره🤪تو خیلی زایمانا این مشکل پیش میاد انشالله بحق فاطمه زهرا تن خودش و کوچولو ش سلامت باشه 

قربونت گلم نگران نباش من حالا پلاکتم ۹۰ هزاره دارم زندگی می کنم بعضی وقتا هم باز پایین تره🤪تو خیلی ...

ان شاالله . خواهرم سابقه نداشت ولی برا سزارینش ک ازمایش گزفتن گفتن پایینه. بچه ش خوبه اوردنش دادن دست مامانم ولی خواهرمو هنوز نیوردن فقط گفتن میبرن آی سی یو

ان شاالله . خواهرم سابقه نداشت ولی برا سزارینش ک ازمایش گزفتن گفتن پایینه. بچه ش خوبه اوردنش دادن دس ...

قربونت بشم روالش همینه انشالله فردا میارمش تو بخش نگران نباش اصلا پاشو دورکعت نماز شکر بخون براشون😘