2777
2789

سلام بچه ها من ۲۳ هفتمه تا دوسه روزپیش این قرصا رو خارجی مصرف کردم الان قرصام تموم شده رفتم بعداشت ایرانیشو داد گف اینارو بعد چنروز بخور ولی یادم رفت گف روزی یبار یا یک روز در میون

من میخوام برم متخصص بپرسم ولی فعلا نمیتونم گفتم تا اون موقه تکلیفمو بدونم چون چنروزه قرص نخوردم بنظرتون مشکلی پیش نمیاد😥

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹

روزی یکی باید بخوری

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
روزی یکی باید بخوری

آهان ممنونم بعد خارجی ایرانیش فرقی نداره

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آهان ممنونم بعد خارجی ایرانیش فرقی نداره

نه فرقی نداره 

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️