2777
2789
عنوان

وای بچها همه وجودم میلرزه رفتم پیش وکیل

| مشاهده متن کامل بحث + 3012 بازدید | 97 پست
منم زمانی ک برای مشاوره ب ی وکیل زنگ زدم و شرایطمو توضیح دادم برای طلاق  گف بیا خودم کمکت میکن ...

بیشوووووور😒😒😒

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همسرم وکیله اوایل ازدواج میگفتن مواظب باش همه وکلا همینن ولی بسیار درستکاره از این نظر محاله خطا ...

خیلی خوشحال نباس که حساب کتابش دست شماست .

البته ببخشید منظورم شما نیستی . کلی میگم 

مورد دیدم که هرزگی کرده. به دوستش گفته تو واسش کارت به کارت کن . من بعدا به تو میدم 😐

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

منم زمانی ک برای مشاوره ب ی وکیل زنگ زدم و شرایطمو توضیح دادم برای طلاق  گف بیا خودم کمکت میکن ...

بخدا بمنم گفت بهت سرمایه میدم کاری رو شروع کنی یا اگه نخواستی کمکت میکنم کار مرتبط با رشته ات رو پیدا کنی

لعنتی

بهم گفت اگرم جدا نشدی قول میدم کمکت کنم اصلا یه حسی بهت دارم.اتیش گرفتممم😭😭😭😭😭

چه زود حس اش مياد🤣🤣

زودم ميره البته اينجور حسا 😂

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 

طفلکیا چقدم خیر خواهن 😬

عزیزی که امضامو میخونی لطفااا  برا آرامش و دلخوشیم دعا کن ❤️ممنونم 
خیلی خوشحال نباس که حساب کتابش دست شماست . البته ببخشید منظورم شما نیستی . کلی میگم  مورد دید ...

نه من به همسرم از نظر خیانت و اینها مطمئنم بعدا مردی که بخواد بره میره پاپیچش نمیشم هیچوقت و موضوع مهم زندگیم نیست اصلا خدا رو شکر

بخدا بمنم گفت بهت سرمایه میدم کاری رو شروع کنی یا اگه نخواستی کمکت میکنم کار مرتبط با رشته ات رو پید ...

کاش لااقل زن نداشته باشه    بیچاره زنش 

عزیزی که امضامو میخونی لطفااا  برا آرامش و دلخوشیم دعا کن ❤️ممنونم 
فهمیدم منظورش چیه دیگه بهش زنگ نزدم خداروشکر شوهرم ب گوه خوردن افتاد و منصرفم کرد از طلاق گرفتن

خداروشکر

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت